Bobby Wagner, Rams’lı Kyren Williams’ın oyununu geliştirmesine nasıl yardımcı oldu?

lusttforlife

New member
Kyren Williams zaten kendini Rams’a adayan, detay odaklı bir çaylaktı.

Ancak 2022 sezon ortası vücut bakımı seansı ona daha da fazla ilham verdi ve onu daha da teşvik etti.

Akşamın erken saatleriydi ve Williams ve tecrübeli defans oyuncusu Bobby Wagner dışındaki tüm Ram’lar takımın Thousand Oaks antrenman tesisinden ayrılmıştı.

“Neden hala buradasın?” Williams, altı kez All-Pro olan Wagner’e sordu. “Neden evde değilsin?”

Wagner, Williams’a film eğitimi almak, rakiplerini bireysel olarak alt etmek ve NFL’de on yılı aşkın süredir ustalaştığı bir zanaatı geliştirmek için her gece saat 8’e veya geç saatlere kadar binada kaldığını söyledi.

Bu konuşmayı hatırlayan Williams, kendine basit bir soru sordu: “Eğer bunu Bobby yapıyorsa, neden ben yapmayayım?”

O zamandan beri Williams bir gece kuşu oldu ve oyunun, Rams’ın hücumunun ve yaklaşmakta olan rakiplerin daha da keskin bir öğrencisi oldu.

Williams, “Ben her zaman film izledim” dedi, “Bobby’nin yaptığı gibi filmi bir sonraki seviyeye taşıyor.”

Rams’ın sezon açılışında Seattle Seahawks’a karşı kazandığı zaferde Williams’ın hazırlığı meyvesini verdi. İlk iki NFL golünü Wagner’in de dahil olduğu bir savunmaya karşı attı.

Geçtiğimiz Pazar günü, Cam Akers’ın aktif olmadığı bir dönemde Williams ilk kez sahaya çıktı ve San Francisco 49ers’a karşı aldığı yenilgide iki gol attığında, bu yine meyvesini verdi.

Rams geri koşuyor Kyren Williams, 49ers defans oyuncusu Fred Warner’ın elinden kurtuluyor. San Francisco’ya karşı hücumdan 100 yarda uzaktaydı.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Akers, Çarşamba günü Minnesota Vikings’e takas edildi, bu nedenle Rams, Paycor Stadyumu’nda “Pazartesi Gecesi Futbolu”nda Cincinnati Bengals ile oynayacağı karşılaşmada Williams başlangıç oyuncusu olacak.

Bu, Williams’ın St. Louis’de büyüdüğünden ve Notre Dame’da oynadığından beri hayalini kurduğu bir rol. Ama o bunalmış değil.

“Aslında buna bir şey olarak bakmıyorum [individual] fırsat, çünkü eğer bunu yaparsanız aslında düşünmenize gerek olmayan başka şeyler hakkında düşünmeye başlarsınız” dedi. “Bu benim bir futbolcu olarak kim olduğumu belirlemeyecek.

“Takımın galibiyet almasına yardımcı olmak için bir fırsat.”

Williams, Ronnie Rivers, Royce Freeman ve çaylak Zach Evans’ın yer aldığı bir pozisyon grubunun lideri. 1,80 boyunda ve 195 kiloluk Williams, koşucu ve top alıcı olarak bir tehdit oluşturuyor ve hatalardan sonra toparlanma yeteneğini gösterdi.

Williams, 49ers’a karşı oyun kurucu Matthew Stafford’un mükemmel atışından gözlerini ayırdı. Top, Williams’ın kaskının üzerinden geçerek 49ers defans oyuncusunun kollarına müdahale etti.

Williams bunu geride bıraktı. 52 yarda koştu ve 14 atışta bir gol attı ve 48 yarda boyunca altı pas ve bir gol yakaladı. 80 snap’in 76’sını hücumda, dördünü özel takımlarda oynadı.

Hücum koordinatörü Mike LaFleur, “Oyun hakkında tam bir fikir sahibi” dedi, “ve sonra çalışmaya istekli olduğunuzda ve zaten yetenekli olduğunuzda, ortaya çıkan da bu.

“Yapabileceği şeylerin henüz yüzeyini çizdiğini düşünmüyorum.”

Williams’ın Rams’la geçirdiği 17 ay zorlu zamanlar geçirmeden geçmedi.

Geçen yılın draftının beşinci turunda Rams onu seçtikten sonra, sezon dışı ilk antrenmanlarda koçları etkiledi. Ancak ameliyat gerektiren bir ayak yaralanması onu antrenman kampının çoğunda kenarda bıraktı.

Oyuncular UC Irvine’de antrenman yaparken, Williams da rehabilitasyon çalışması yaparken bağlantıda kalmaya çalıştı.

Rams geri koşuyor Kyren Williams (23), San Francisco'ya karşı ilk yarıdaki golünü takım arkadaşlarıyla kutluyor.

Takım arkadaşları, Kyren Williams’ın (23) koşma ve pas yakalama yeteneklerinin yanı sıra blok yapma becerilerini de takdir ediyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Telsizim ve mikrofonum vardı, tüm oyun çağrılarını dinliyordum” dedi.

Williams sezon başında kadroya alınmıştı ancak Buffalo Bills’e karşı açılışta başlama vuruşunu yaparken ayak bileğinden sakatlanmıştı. Yedi maça çıktı ve son dokuzda 139 yarda koşarak geri döndü.

Sakatlıkların üstesinden gelmekle ilgili olarak “Aklıma koyduğum her şeyin üstesinden gelebileceğimi öğrendim” dedi.

Williams’ın fiziksel becerileri takım arkadaşları tarafından açıkça görülüyor ancak detaylara olan ilgisi de dikkat çekiyor.

Stafford, “Çoğu zaman, bir oyun görüşmesinin sonuna geliyoruz ve ben arka tarafın rotasını falan etiketliyorum ve o zaten bu yolda, tam olarak neye sahip olduğunu biliyor” dedi ve Williams’ın “mükemmel bir şekilde arandığını” ekledi. geçiş koruması.

Hücum oyuncuları da Williams’ı bloklamasından dolayı övüyor.

Usta mücadeleci Rob Havenstein kıkırdayarak, “Meyve suyunu getirecek ve bir noktada neredeyse hata yapmaya hazır olacak” dedi. “Eğer işi biraz olsun yardım etmekse, gelip adamı başından savmak istiyor.

“Bir adamı engelliyorsunuz ve birdenbire formasyonun diğer tarafına gönderiliyor. ‘Tanrım, dostum, biraz sakin ol’ diyorsun. Ama sen onu seviyorsun.”

Pivot Coleman Shelton şunları söyledi: “Altıncı koruyucumuz olarak her zaman orada.”

Yeni koşu antrenörü Ron Gould, Williams’ın etkileyici başlangıcının tesadüfen gerçekleşmediğini söyledi. Williams saha içinde ve saha dışında çalışıyor.

Gould, “Bazen koçlar kadar uzun süre burada kalıyormuş gibi görünüyor” dedi.

Gould, Williams’ın her hafta sanki başlayacakmış gibi hazırlandığını, dolayısıyla artık hiçbir şeyi değiştirmeye gerek olmadığını söyledi.

Gould, “En büyük şey” dedi, “sadece ona şunu bildirmekti: rutininize sadık kalın, yaptığınız işe sadık kalın. Ve her şey yoluna girecek.”