Chargers, Rams’ın antrenör kadrosuna yeniden baskın yapmaya cesaret edebilir mi?

lusttforlife

New member
Brandon Staley, Chargers’ın koçu olmadan önce 2020’de Rams’ın savunma koordinatörü olarak görev yapmıştı.

Staley Cuma günü, Las Vegas Raiders’ın Chargers’ı 63-21 yenerek Chargers’ın rekorunu 5-9’a düşürmesinden 24 saatten az bir süre sonra kovuldu.

Antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında Rams koçu Sean McVay’e Staley’in kovulmasına tepkisi soruldu.

McVay, “Arkadaşınızın yanında olmak istiyorsunuz” dedi. “Ayrıca onun ne kadar harika bir antrenör olduğunu, benim için ne ifade ettiğini ve ondan neler öğrendiğimi de biliyorum. Bunlar gerçekten zorlayıcı şeyler ve ben bu işin içinde büyüdüm ve pek çok zor şey var.

“Fakat onun ne kadar harika bir teknik direktör olduğunu biliyorum. Kendi gözlerimden ne gördüğümü biliyorum ve onun karşılık vereceğini ve gerçekten parlak bir geleceği olduğunu biliyorum.”

Rams (6-7), Pazar günü SoFi Stadyumu’nda Washington Commanders’la (4-9) karşılaşacak. Rams, New Orleans Saints, New York Giants ve San Francisco 49ers’a karşı kalan diğer maçlarıyla play-off mücadelesinde.

Sezonun ardından savunma koordinatörü Raheem Morris ve muhtemelen hücum koordinatörü Mike LaFleur, baş antrenörlük fırsatları için adaylar arasında yer alabilir.

McVay, Matt LaFleur, Zac Taylor ve Kevin O’Connell gibi baş antrenör olan asistanlarını kaybetmeye alışkın.

2017’de Rams tarafından işe alınmadan önce Washington’un hücum koordinatörü olan McVay, “Binanızda iyi şeyler olduğunda, iyi fırsatlar da gelir; tıpkı benim birkaç yıl önce bu fırsatı yakaladığım için çok şanslı olduğum ve kutsandığım gibi” dedi. .. “İnsanları kaybederseniz bu sizi kolektif olarak daha iyi bir kadro haline getirir mi? HAYIR.

“Ama muhtemelen en tatmin edici olan şey bu mu? Bir adım geri attığınızda ve insanların muhtemelen oyunculara, bana ve bu binaya akıttıkları yol nedeniyle kazanılan ve hak edilen fırsatları elde ettiğini gördüğünüzde? Kesinlikle evet.”