Cooper Kupp Pazar günü Rams’ın kendi evinde Eagles’a karşı oynayacağı maçta oynayacak

lusttforlife

New member
Koç Sean McVay Cuma günü yaptığı açıklamada, Rams’ın, yıldız alıcı Cooper Kupp’u kadroya dahil edeceğini ve Pazar günü Philadelphia Eagles’a karşı oynayacağı maçta beklenmedik bir aksilik yaşamaması halinde, yapacağını söyledi.

Kupp, antrenman kampı sırasında yaşadığı diz arkası sakatlığı nedeniyle yedekte bulunuyordu. Kupp bu hafta sınırsız antrenman yaparak kadroya dönüşünün yolunu açtı.

McVay antrenmandan önce düzenlediği basın toplantısında “Cooper’a benziyordu, bu iyi bir şey” dedi. “Çok çalıştı. Bu antrenman ortamlarında oyunu asla gerçek anlamda simüle edemezsiniz, özellikle de sezonun çeyreğine girdiğinizde. Ama çok rahat, çok dikkatli, gerçekten iyi hareket ediyormuş gibi görünüyor.

“O ve Matthew arasında iyi şeyler gördüm [Stafford] sözsüz iletişimlerinin çoğuyla. Onun varlığının orada olması bile kesinlikle bir destek sağlıyor.”

Kupp’un yokluğunda, çaylak toplayıcı Puka Nacua rekor kıran bir başlangıç yaptı ve 501 yarda boyunca 39 pas yakaladı; bunlara geçen Pazar günü Indianapolis’te Indianapolis’te Indianapolis Colts’a karşı Rams’a 29-23’lük bir uzatma zaferi kazandıran 22 yarda golü de dahil.

Kupp, Van Jefferson, Tutu Atwell ve Ben Skowronek’in de yer aldığı alıcı grubuna yeniden katıldı.

McVay, Kupp’un kaldırabileceğinden fazlasına yüklenmeyeceğini belirtti.

McVay, “O bir kez harekete geçtiğinde bu konuda akıllı olmak istersiniz,” dedi, “ama aynı zamanda oyun başladıktan sonra bir nevi o anda olduğunuzu da biliyorum ve bu yüzden işlerin nasıl gideceğini göreceğiz. … Onun nasıl hissettiği açısından da bu iletişimin büyük bir kısmı olacak çünkü benimle ve diğer koçlarımızla bunu yapma konusunda çok iyi bir yeteneğe sahip. Daha sonra gözlemin bize yardımcı olacağını düşünüyorum.”

Rams ayrıca hücum hattını da değiştirecek.

Colts karşısında soldan başlayan Joe Noteboom, kasık sakatlığı nedeniyle Eagles karşısında sahalardan uzak kalacak. McVay, ilk üç maçın sol oyuncusu Alaric Jackson’ın hamstring sakatlığından dönmesinin beklendiğini söyledi. Çaylak Warren McClendon Jackson’ı destekleyecek.

McVay, yedekte sakatlanan çaylak dış savunma oyuncusu Ochaun Mathis’in de kadroya alınacağını söyledi.