Demarcus Robinson tutuklanma nedeniyle Rams'tan özür diledi

lusttforlife

New member
Koç Sean McVay Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bu hafta alkollü araç kullandığı şüphesiyle tutuklanan Rams oyuncusu Demarcus Robinson'un takım tarafından uzaklaştırılmayacağını ve Pazar günü New Orleans Saints'e karşı oynayacağını söyledi.

Robinson, Pazartesi günü erken saatlerde, Kaliforniya Otoyol Devriyesi memurlarının, onun Woodland Hills'teki 101 Otoyolunda 160 milden fazla hız yaptığını iddia ettiğini gözlemlemesinin ardından tutuklandı. Olay yerinde ifade alınarak serbest bırakıldı.

McVay, “Bunun ciddiyetini ve kimsenin yaralanmadığı için ne kadar şanslı olduğumuzu anlıyor” dedi ve durumla belirsiz bir şekilde dahili olarak ilgileneceğini ekledi. “Onun, olabileceklerin ciddiyetini en aza indirmeden, bunu takıma kabul etme yeteneğini takdir ettim.

“Ve onun bundan bir şeyler öğreneceğine inanıyorum ve bunun tüm futbol takımımız için iyi bir öğrenme fırsatı olacağını düşünüyorum.”

Dokuzuncu sınıf öğrencisi olan profesyonel Robinson, engelliyken araba kullanmakla “kötü bir karar” verdiğini söyledi. Robinson, olay hakkında Pazartesi öğleden sonra McVay'e bilgi verdiğini ve yaptıklarından dolayı özür dilediğini söyledi.

Robinson, “Kötü bir görünüm” dedi. “Takıma bu tür bir ışık ya da herhangi bir negatif enerji getirmek istemiyorum. Yani bunun gibi şeyler [are] hayır… doğamda ya da genellikle yaptığım şeylerde. Ben de ona, kendimi ve organizasyonu böyle bir çıkmaza soktuğum için kendisinden, takımdan ve tüm organizasyondan içtenlikle özür dilediğimi söyledim.”

Robinson ayrıca ekibe de seslendi.

“Çocuklara hepimizin hata yapabileceğimizi söylüyorum ama umarım hepimiz bundan ders alabiliriz” dedi.

Oyun kurucu Matthew Stafford ve diğer takım arkadaşları destek teklifinde bulundu.

Stafford, “D-Rob'un harika bir insan olduğunu biliyorum, onun etrafında olmayı seviyorum, onu bir takım arkadaşı olarak seviyorum” dedi. “Bunların onun yapmak ya da parçası olmak istediği şeyler olmadığını biliyorsun, bu yüzden bundan öğreneceğini biliyorum. Hepimiz bunu yapacağız.”

Alıcı Cooper Kupp şunları söyledi: “Ona onu sevdiğimi söyledim. Açıkçası bu bir hata ve hepimiz hatalar yaptık ve [we’re] Olan bitenden kimsenin zarar görmemesi gerçekten büyük bir şans. Kollarımızı ona dolayacağız. Takıma seslendi ve bundan sonra ilerleyebileceğiz ve onu elimizden geldiğince destekleyebileceğiz.”

30 yaşındaki Robinson, geçen sezon Rams'la sözleşme imzalamadan önce altı sezon Kansas City Chiefs'te, bir sezon da Baltimore Ravens'ta forma giymişti. Overthecap.com'a göre, dördü touchdown olmak üzere 26 pas yakaladı ve Rams, 1 milyon dolarlık teşvik içeren bir yıllık, 4 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı.

Bu sezon Robinson, Pazar gecesi SoFi Stadyumu'nda Rams'ın Philadelphia Eagles'a karşı aldığı 37-20'lik yenilgi de dahil olmak üzere altısı gol olmak üzere 26 yakalama yakaladı. Oyun tutuklanmasından yaklaşık 8½ saat önce sona erdi.

NFL, oyuncuların dahil olduğu saha dışı olaylar hakkında bağımsız soruşturmalar yürütüyor ancak genellikle yasal süreç sonuçlanana kadar uzaklaştırmalarla ilgili bir karar vermiyor.

Robinson, olayın Saints'e karşı oynayacağı maça hazırlıklarını aksatmayacağını söyledi.

“Bu gerçek hayat – bunu düşünüyorum” dedi, “Ama demek istediğim, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve çocuklara hala burada olduğumu bildirin. Hala top oynayabiliyorum. … Sadece olumlu bir ruh halinde kalmaya çalışıyorum, ilerlemeye devam ediyoruz ve umarım bu bizi geride bırakır.”

Vesaire.

Sakatlık raporuna göre sol oyuncu Alaric Jackson ayak sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmadı. … Sıkı son Geçen sezon Detroit'te NFC joker play-off yenilgisi sırasında dizinden sakatlanan Tyler Higbee, ilk kez antrenman yaptı. Sınırlı sayıdaki Higbee'nin sakatlığı devam ediyor ve Saints'e karşı oynanacak maçta forma giyilmesi beklenmiyor. … Sağ müdahale Rob Havenstein (ayak bileği) tam katılımcıydı ve Pazar günü dört maçta ilk kez oynaması bekleniyor.