Jared Goff 18'e 18 yaşındaydı ancak mükemmel bir puan veya oyun topu alamadı

lusttforlife

New member
Jared Goff Pazartesi gecesi mükemmel bir maç çıkardı.

Detroit Lions oyun kurucusu, Ford Field'da Seattle Seahawks'ı 42-29 yenerken, 292 yard boyunca 18 pasın 18'ini ve iki golü tamamladı.

Ancak Rams'ın eski 1 numaralı genel draft seçimi mükemmel bir pasör reytingiyle tamamlanamadı.

“Yapmadım mı?” Goff, maç sonrası basın toplantısında istatistiksel anormallik hakkında bilgilendirildiğinde şunları söyledi: “Evet, bilmiyorum. Bu sistem çok tuhaf.”

Seahawks'a karşı Goff, NFL rekorunu tamamlanmamış bir maçta kırarak Kurt Warner'ın 2005'te Arizona Cardinals'da 10'a 10'luk skorunu geride bıraktı. Ancak Goff'un gecedeki genel istatistikleri sadece 155.8'lik bir pas için yeterliydi. pasör puanı olası 158,3 üzerinden.

Geçen ay, Arizona Cardinals oyun kurucusu Kyler Murray, Rams'a karşı mükemmel bir pasör puanı elde eden en son oyun kurucu oldu ve 266 yarda boyunca 21 pastan 17'sini ve hiçbir müdahale olmadan üç golü tamamladı.

Yani, açıkça pas geçme yüzdesine tamamlama yüzdesinden daha fazlası giriyor.

Goff, Seattle tarafından üç kez kovuldu, bunlardan biri oyunun sonlarında güvenlik nedeniyle kovuldu. Yine dördüncü çeyrekte Goff'un tamamlanmamış pası, takım arkadaşı Brock Wright'a hücum pası müdahalesi çağrısıyla kitaplardan silindi.

Ancak bunların hiçbiri oyun kurucunun pasör reytingini etkilemez.

Goff'un mükemmel bir puan almasını engelleyen istatistik, pas denemesi başına gol paslarının yüzdesiydi. Pasör puanı mükemmelliği için minimum oran %11,9 ve Goff %11,1 ile biraz geride kaldı. Garip bir şekilde, iki kez daha az pas atmaya çalışsaydı mükemmel bir puan alabilirdi.

Tuhaflıklardan bahsetmişken, Lions takım olarak mükemmel bir pasör puanı elde etti ve Goff onları zirveye taşıyan oyunda önemli bir rol oynadı. Üçüncü çeyreğin ortasında, Goff, alıcı Amon-Ra St. Brown'dan sekiz yardalık bir gol attı – kariyerinin ilk touchdown'u -.

Yani evet, koç Dan Campbell oyun toplarını dağıtırken bir şekilde gözden kaçan Goff için oldukça inanılmaz bir oyundu. Koç bunun yerine pasları karşılayan Jameson Williams'a, güvenlik Kerby Joseph'e ve hücum koordinatörü Ben Johnson'a verdi ve ardından muhabirlere Goff'un tüm paslarını tamamladığını fark etmediğini utangaç bir şekilde itiraf etti.

Campbell, Goff'un istatistikleri hakkında bilgilendirildiğinde, “Oyun topunu başka birine verdim, bu yüzden şu anda kendimi kötü hissediyorum” dedi. “Çok iyi bir oyun oynadığını biliyordum. Onun mükemmel olduğunu fark etmemiştim. Kelimenin tam anlamıyla 18'e 18 olduğunu bilmiyordum ama gerçekten iyi oynadığını biliyordum. Bunu hissedebiliyordunuz.”

Muhabirlerin Campbell'in böylesine özel bir gecede kendisine oyun topu vermediği için duyduğu pişmanlığı anlattığını söyleyen Goff güldü.

“Sorun değil” dedi. “Kazandığımız için mutluyum”