Kaliforniyalılar Bryce Young ve CJ Stroud, 2023 NFL draftında 1-2 kazandı

lusttforlife

New member
KANSAS ŞEHRİ, Mo. —

Bryce Young ve CJ Stroud sekizinci sınıftan beri arkadaşlar ve rakipler; Güney Kaliforniya’da büyüyen iki dahi oyun kurucu.

Perşembe gecesi, NFL taslağını başlatan bir-iki yumruk onlardı.

Alabama’dan Young, Carolina Panthers’ın en iyi seçimiydi ve Ohio State’ten Stroud, Houston Texans’ın karşısında 2. sıraya yükseldi.

Los Angeles’taki Cathedral High’da ve Santa Ana’daki Mater Dei’de oynayan 2021 Heisman Trophy kazananı Young, “Ne zaman bir baskı durumu olsa, bunu bir fırsat olarak görüyorum” dedi. “Bu durumlarda olmak eğlenceli. Hepimizin hayali budur.

“Beklentiler ne olursa olsun, işleri günden güne ele almak istiyorum. Ancak bu organizasyonun bana bir şans vermesi beni çok mutlu etti.”

Stroud’un draft masasından düşebileceğine dair spekülasyonlar vardı ancak Teksaslıların başka fikirleri vardı. Onu 2 numara seçimiyle yakaladılar, sonra hemen geri takas yaparak Alabama’nın pas atan oyuncusu Will Anderson’ı 3 numaraya aldılar.

Rancho Cucamonga’da oynayan Stroud, 1982’de Baltimore Colts tarafından dördüncü seçilen Art Schlichter’i geride bırakarak Ohio State’in en çok draft alan oyun kurucusu oldu.

Stroud, “Öyle olması gerektiğini biliyorum” dedi. “Bu serinin gerçekten çok ama çok ciddiye alacağım bir şey olacağını biliyorum ve bazı galibiyetler elde etmek için elimden geleni yapacağım.”

İlk 12 seçimde iki geri koşucunun yer aldığı bir gecede – pas yapmaya bu kadar odaklanmış bir lig için alışılmadık bir şekilde – tahtadan arka arkaya dört geniş alıcının eşi görülmemiş bir uzanımı vardı. Bunların sonuncusu, Minnesota Vikings tarafından 23. seçilen USC’den Jordan Addison’du.

Ohio Eyaleti oyun kurucusu CJ Stroud, Houston Texans tarafından NFL taslağının ikinci seçimiyle seçildikten sonra tepki gösterdi.

(Jeff Roberson / Associated Press)

Addison, All-Pro alıcısı Justin Jefferson’un da dahil olduğu ve geçen sezon en az 60 pas yakalayan dört oyuncunun yer aldığı Vikings pas atağına katıldı.

Addison, “Ben sadece bu patlayıcılığı ekleyeceğim” dedi. “Muhtemelen önceki alıcılardan biraz farklı bir yapıya sahibim [in Minnesota]bu yüzden getireceğim biraz farklı bir tarz.

Chargers bu telaş içinde Texas Christian’dan Quentin Johnston’ın 21. seçimini kullanarak bir alıcı buldu.

2016’da oyun kurucu Jared Goff’u genel klasmanda ilk kez aldığından bu yana ilk tur seçimi yapamayan Rams, Cuma gecesi ikinci turda beş seçimle 36’da sırada yer alıyor.

Drafta ilk kez ev sahipliği yapan Kansas City, bunu büyük bir başarı ile gerçekleştirdi. Taslak kompleksinin kapladığı alan 3,1 milyon metrekarelik rekor bir rakam; bu, Cleveland ve Las Vegas’taki son iki taslaktan bir milyon metrekareden daha büyük.

NFL’nin tahmini katılımın 125.000 olduğu tahmin ediliyor ve draft, NBA ve NHL play-off’larıyla yarışırken bile rutin olarak bahar aylarında en çok izlenen televizyon etkinlikleri arasında yer alıyor.

Drafttan önceki 48 saat içinde iki büyük oyun kurucu sorusu yanıtlandı.

New York Jets, Aaron Rodgers için Green Bay’le takasını tamamladı ve – açılış seçimine sadece iki saat kala – Baltimore Ravens, Lamar Jackson’la kendisine ortalama 52 milyon dolar ödeyecek beş yıllık bir anlaşmaya vardıklarını duyurdu. yıl.

Jordan Addison ve Roger Goodell'in elinde Vikings forması var.

Jordan Addison (solda) ve Roger Goodell, Minnesota’nın NFL draftında 23. sıradan USC geniş alıcısını seçmesinin ardından Vikings formasını tutuyor.

(Steve Luciano / Associated Press)

Bu, Jackson’ı ligin en çok kazanan oyuncusu yapıyor ve bu da Ravens’in, yakında profesyonel olacak bu oyuncular arasında en önemli pozisyonunu bulmak zorunda olmadığı anlamına geliyordu.

Olduğu gibi, ilk dört seçimde üç oyun kurucu seçildi ve Indianapolis, Florida’dan Anthony Richardson’ı 4. sıraya taşıdı.

Yeşil odada, bütün gece isminin anılmasını bekleyerek bitkin düşen Kentucky’nin oyun kurucusu Will Levis kaldı.

Son NFC şampiyonu Philadelphia Eagles, savunmasını çok beğenilen iki Georgia Bulldog ile güçlendirdi. Dokuzda Jalen Carter’ı almak için bir yer değiştirdiler ve 30’da dış savunma oyuncusu Nolan Smith’i aldılar. Kartallar geçen sezon zaten NFL’ye liderlik etmişti ve bir şekilde ilk 10 seçim arasında yer alması beklenen iki oyuncuyu kadrosuna katmayı başardılar. .

Packers açılış turunda alıcı almama eğilimini sürdürürken – bunun yerine Iowa savunma oyuncusu Lukas Van Ness’i seçtiler – Seattle Seahawks tipe karşı çıktı ve ilk turda alıcıyı (Ohio Eyaleti’nden Jaxon Smith-Njigba) aldı. 22 yıl sonra ilk kez. Packers, oyun kurucularını sürekli olarak dehşete düşürerek, açılış turunda golcü almama serisini 21 yıla çıkardı.

Georgia’da Darnell Wright karşısında 14. seçimi kullanan Pittsburgh Steelers, ikinci turda ilk seçim hakkına sahip oldu.

2. ve 3. turlar Cuma, 4. ve 7. turlar ise Cumartesidir.

Miami Dolphins kurcalama cezası olarak seçimlerini iptal ettiği için açılış turunda yalnızca 31 seçim vardı.