Kevin Demoff, Rams’ın Sean McVay’in ayrılmasına hazır olduğunu söyledi

lusttforlife

New member
Acele etme. İhtiyacınız olan tüm zamanı ayırın.

Koç Sean McVay, emekli olup olmayacağı veya yedinci sezon için geri dönüp dönmeyeceğini düşünürken, Rams ön bürosunun gönderdiği mesaj buydu.

Rams’ın COO’su Kevin Demoff Perşembe günü yaptığı bir röportajda, “2023’te koçluk yapmak isteyip istemediğine dair bir karar vermek için sezon sonrasına kadar bekleyeceğini bir süredir biliyorduk” dedi. “Sean’a her zaman bu kararı vermesi için ona o alanı vereceğimizi ve hangi yöne giderse gitsin onu destekleyeceğimizi söyledik.”

Demoff, eski Rams yan hakemi Andrew Whitworth’un Güney Los Angeles’taki Metro Los Angeles Erkek ve Kız Kulüpleri – Challengers Kulüp Evi’ndeki çok amaçlı bir saha için kurdele kesmesinden önce yorumlarını yaptı. Whitworth, geçen sezon NFL Walter Payton Yılın Adamı ödülünü kazandığı için aldığı 250.000 $’lık hibe ile tesisi yeniledi.

Savunan Super Bowl şampiyonu Rams, bu sezonu 5-12 tamamladı ve bu, NFL tarihinde bir Super Bowl galibi tarafından bir yıldan sonraki en kötü performans oldu.

Geçen baharda, kendisini ligin en yüksek maaşlı koçlarından biri yapan bir uzatma alan McVay, Pazartesi günü geri dönüp dönmemeye karar vermek için zaman alacağını söyledi.

Demoff, McVay’in kararı için bir zaman çizelgesi olmadığını söyledi.

Demoff, “O nasıl görüyorsa biz de ona bakıyoruz,” dedi. “Onun için en iyisini istediğimizden emin olmak dışında aradığımız herhangi bir son tarih veya cevap yok.”

Demoff, McVay uzaklaşırsa, Rams’ın “böyle bir durumda yasalaştırılmaya hazır olacak acil durum planları” olduğunu söyledi.

Demoff, bu planları belirtmeyi reddetti.

Savunma koordinatörü Raheem Morris ve yardımcı baş antrenör Thomas Brown, 2023’te koçluk yapmazsa McVay’in yerini almak için neredeyse kesinlikle dahili adaylar olacak. Ancak hem Morris hem de Brown, önümüzdeki hafta diğer takımlarla röportaj yapacak.

Super Bowl LVI’daki Rams zaferinden sonra emekli olan Whitworth, bu sezon Rams için şunları söyledi: “Neredeyse son dört yılda yolunuza çıkan anları bir araya getirmişsiniz – ve bu yıl hepsi ters gitti.”

Whitworth, McVay ile konuştu ve düşünmek için gereken zamanı ayırmayı destekliyor.

Geçen sezon NFL Walter Payton Yılın Adamı olan eski Rams yan hakemi Andrew Whitworth, 250.000 $’lık bağışını Güney Los Angeles’ta yeni bir saha ve diğer donanımlar kurmak için Metro Los Angeles – Challengers Clubhouse’daki Boys & Girls Clubs’a bağışladı.

(Gary Klein / Haberler)

“Bir adım uzaklaşıp ‘Ne gerçek, ne değil?’ dedi Whitworth. “Ve gerçekten nasıl hissediyorsun? Hayattan, koçluktan ve ileriye dönük kariyerinizden gerçekten ne istiyorsunuz?

“Biraz zaman ayıracak ve bunu yapacak ve bence bu onun bir koç ve bir erkek olarak gelişimi için gerçekten önemli.”

Whitworth daha sonra kurdeleyi kesti ve yaklaşık 100 çocuk, ortasında büyük bir Rams logosu ve Whitworth’un 16 yıllık NFL kariyeri boyunca giydiği forma numarası olan “77” etrafında diğer çevrelerin bulunduğu yeni sahada koşarken faaliyetleri denetledi.

Whitworth, Rams’ın topluluk etkisi ve katılımından sorumlu başkan yardımcısı Molly Higgins ile konuştuktan sonra, yeni tribünler ve gölgelik yapıları içeren projeyi finanse etmeye karar verdi.

Molly beni tanıyorsun dedi. Başka bir büyük fikir bulalım’ dedi Higgins ve ben de ‘Tam size göre bir fikrim var’ dedim. ”

Metro Los Angeles Erkek ve Kız Kulüpleri geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Kim Washington, COVID-19 salgını sırasında birçok çocuğun kısıtlamalar ve dış liglerde oynamanın maliyeti nedeniyle spora katılma fırsatını kaybettiğini söyledi.

Yenilenen saha, kulübün bir kez daha çocukları ve ailelerini cezbeden spor programları sunmasını ve özel ders ve diğer hizmetlere açılan bir kapı görevi görmesini sağlayacak dedi.

Whitworth, birçok hayır girişiminin topluma yardım etmeyi ve çocuklarına ve diğerlerine gerektiğinde yardım sunmaları için örnek olmayı amaçladığını söyledi.

Alanı araştırırken, “Umarım çocuklar bundan yalnızca faydalanmaz ve bundan harika şeyler çıkmaz,” dedi, “ama bunun ne olduğunu anlıyorlar ve diğer insanların da kendilerine ait olan her şeyden yararlanmasını sağlamak istiyorlar. yapabilmek

“Yani, bana göre bu gerçekten bir miras.”