Matthew Stafford, Rams’ın genç kadrosuyla ilgili konuşmaların eski haber olduğunu söyledi

lusttforlife

New member
Gibi Matthew Stafford 15. sezonuna hazırlanan Rams’ın oyun kurucusu bağlantılarla ilgili sorular soruyor.

Çarşamba günü Stafford, eşi Kelly’nin podcast’i sırasında yaptığı son yorumlara ilk kez değindi. Kelly Stafford, kocasının Rams’ın soyunma odasında genç takım arkadaşlarıyla bağlantı kuramadığını hissettiğini söyledi.

Takım arkadaşlarına bağlı hissedip hissetmediği sorulduğunda 35 yaşındaki Stafford, “kesinlikle” hissettiğini söyledi. Eşinin yorumlarının takım arkadaşlarıyla tartışılmadığını söyledi.

“Bu adamlar nereden geldiğimi anlıyor; beni her gün bu binaya geldiğimi görüyorlar, işe nasıl gittiğimi biliyorlar, herkesle etkileşim halinde olduğumu biliyorlar” dedi. “Ve sana karşı dürüst olmak gerekirse bu konu üzerinde pek fazla düşünmedik.”

Stafford yoluna devam ettiğini söyledi.

“Bu konuda pek endişelenmiyorum” dedi. “Soyunma odasındaki hiç kimse bu konuda çok fazla endişelenmiyor, buna söz verebilirim. Tamamen yolumuza devam ettik, size karşı dürüst olmak gerekirse bunu hiç düşünmedik bile.”

NFL kadroları her sezon değişiyor ve yaşlı oyuncuları sürekli olarak genç takım arkadaşlarıyla bağlantı kurmaya zorluyor. Rams en genç kadrolardan birine sahip olacak.

Stafford, “Bu oyunun en güzel yanı da, hayatlarının her yerinden ve farklı yerlerinden, her türden farklı insanla tanışabilmenizdir” dedi. “Ve bunun bir parçası olmayı seviyorum.

“Muhtemelen en sevdiğim şey soyunma odasına gelip bunun bir parçası olmak.”

Pazar günü, Seattle’daki sezon açılışında Stafford, Kupp’un yedekte sakatlanmasına yol açabilecek diz arkası kirişindeki sakatlık nedeniyle favori hedefi olan yıldız alıcı Cooper Kupp’tan – ve muhtemelen daha uzun bir süre – yoksun kalacak.

Stafford bu kanıtlanmış bağlantı olmadan nasıl başa çıkacak? Alıcılar Van Jefferson, Tutu Atwell, çaylak Puka Nacua ve muhtemelen Ben Skowronek ve Demarcus Robinson öne çıkmaya çalışacak. Stafford, bu oyuncuların kendileri olmalarına izin verilmesi gerektiğini söyledi.

Stafford, “Cooper Kupp olmaya çalışmayacaksınız” dedi. “Gidin, kendinizin olabileceğiniz en iyi versiyonu olun.”

Antrenör Sean McVay, Rams’ın Kupp’un oyuna geri dönmek yerine “performansa geri dönmesini” istediğini söyledi. Bu nedenle Rams, 2021 yılının hücum oyuncusunu IR’ye koymayı düşünüyor, bu da Kupp’un en az dört maç oynamamasını gerektirecek.

McVay, “Cooper’ı gitmeye hazır olduğunda geri alabilmek istiyoruz” dedi. “Ve bu arada pek çok adam Matthew’la gelişmek ve yakınlık kurmak için büyük bir şans elde etti.”

Stafford, sakatlıklar nedeniyle yarıda kalan bir sezonu geride bırakıyor. Beyin sarsıntısı nedeniyle bir maçta sahalardan uzak kaldı ve omurga yaralanması nedeniyle son yedi maçta forma giyemedi.

Stafford, sekiz müdahale ile 10 gol attı. Rams, tarihteki bir Super Bowl şampiyonunun sezondan sonraki en kötü performansı olan 5-12’yi tamamladı.

Stafford, “Uzun ve sağlıklı bir sezonun ardından” sezonun başlamasına fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak hazır olduğunu söyledi.

“Benden yapmam istenen her şeyi mümkün olduğu kadar yüksek bir seviyede yapabilmek istiyorum” dedi.