Matthew Stafford, Sean McVay olsun ya da olmasın Rams’a dönecek

lusttforlife

New member
Sean McVay, Rams’ı zirveye taşıyarak 2021’de bir Super Bowl şampiyonluğu kazandı.

Onlara derinlemesine koçluk yaptı ve bu sezon, NFL tarihinde bir Super Bowl şampiyonu tarafından sezon sonrası en kötü performans olarak nitelendirilen 5-12’lik bir rekor yayınladı.

Şimdi soru, McVay’in 2023’te koçluk yapıp yapmayacağı.

Pazartesi günü McVay, yedinci sezon için geri dönüp dönmeyeceğine karar vermesinin zaman alacağını söyledi.

Thousand Oaks’ta bir sezon sonu basın toplantısında McVay, “Herhangi bir karara acele etmek istemiyorum,” dedi. “Sezonun hemen ardından çok fazla duygu var, bunun birçok katmanı var. Etkilediği, hafife almadığım ve dikkatli olmak istediğim birçok insan var.

“Ve bu yüzden, gerçekten bir şekilde yansıtabilmek için önümüzdeki birkaç günü alacağım. Açıkçası, benim, ailem, Rams ve birçok insan için en iyi kararı dikte edecek ve belirleyecek çeşitli insanlarla yapılan birçok konuşma ve bu konuda geldiğimiz nokta bu.

İki hafta içinde 37 yaşına girecek olan McVay, sahibi Stan Kroenke’nin o zamanlar 30 yaşındaki McVay’i modern NFL tarihinin en genç koçu yaptığı 2017’den beri Rams’ın koçu.

McVay, Rams’ı ilk sezonunda playofflara ve 2018’de Super Bowl’a götürdü. Rams, sonraki sezon playoffları kaçırdı, 2020’de NFC tümen turuna yükseldi ve ardından geçen sezon şampiyonluğu kazanmak için her şeyi yaptı. McVay’in 60-38’i var rekor ve playofflarda 7-3.

Pazartesi günü McVay, koçluğa olan tutkusunu ve bu tutkuyu “güzel bir eziyet” olarak nitelendirdi. Ancak bir NFL koçu olmanın gerekleri onu bu düşünce noktasına getirdi.

“Bu yıllar oldu,” dedi. “Bu yeni bir şey değil.”

Bu, McVay’in uzaklaşmayı düşündüğü ilk sefer değil.

Geçen yıl Super Bowl’dan önce McVay, bir aileye sahip olma ve aile yetiştirmeye dahil olma arzusunu gerekçe göstererek, 60’lı yaşlarına kadar koçluk yaptığını görmediğini söyledi. Sezonun ardından, Rams’tan onu NFL’deki en yüksek maaşlı koçlardan biri yapan bir uzatma almadan önce yayın ağları tarafından etkilendi.

McVay, karar vermek için bir zaman çizelgesi olmadığını söyledi.

“Hâlâ sonsuz miktarda enerjim var” dedi. “Bu sadece bir mesele, ilerlerken bunu kendiniz, karınız, aile üyeleriniz için en iyi şekilde yapabileceğinizden nasıl emin olacaksınız ve sonra bunun bir rolünü üstlendiğinizde. büyüklük, bunu yapabildiğiniz şekilde yapmak.

“Evet cevabını verebilmek istediğim şey de bu ve bunları yapabilirseniz, bununla birlikte pek çok netliğin geleceğini düşünüyorum.”

McVay istifa ederse, savunma koordinatörü Raheem Morris onun yerini alacak adaylar arasında olacaktı. Morris, Tampa Bay Buccaneers’ın baş koçu ve Atlanta Falcons’ın geçici koçuydu. Denver Broncos, durum hakkında bilgisi olan bir kişinin söylediğine göre Morris ile röportaj yapma izni için Rams ile temasa geçti ve diğer fırsatlar için sırada olabilir.

McVay’in gelecek sezon için durumu şüpheli olsa da, oyun kurucu Matthew Stafford’un durumu şüpheli değil.

Matthew Stafford, Rams koçu kim olursa olsun gelecek sezon geri döneceğini söyledi.

(Robert Gauthier / Haberler)

Son yedi maçı omurilik kontüzyonu nedeniyle kenara iten Stafford, McVay’in dümende olup olmadığına bakılmaksızın geri döneceğini söyledi.

14 yıllık emektar Stafford, “Kendisi için en iyisinin ve bu program için en iyisinin ne olduğunu anlaması biraz zaman alacak, bu ekip ilerliyor ve biz de onu yapmak istediği her şeyi destekleyeceğiz,” dedi.

Takım arkadaşları Stafford’u tekrarladı.

Alıcı Cooper Kupp, “Sonunda ne yapmaya karar verirse versin, ya da her ne oluyorsa, ne işliyorsa, onun için en iyisini diliyorum,” dedi.

Kenar koşucusu Leonard Floyd, McVay’in bir futbol koçundan daha fazlası olduğunu söyledi.

“McVay’i koçtan çok kişi olarak önemsiyorum” dedi. “Ara vermemiz gerektiğini düşünüyorsan, dostum, ara ver.

“O hâlâ genç. Geri gelip tekrar koçluk yapabilir. Ama umarım kalır dostum, böylece bu şeyi tekrar doğru yola sokabiliriz, böylece Super Bowl’a geri dönebiliriz. Umarım doğru kararı vermek için zaman harcar.”

Vesaire.

McVay, Pazar günkü Seattle Seahawks yenilgisi sırasında akciğer kontüzyonu nedeniyle hastaneye kaldırılan çaylak güvenlik Russ Yeast’in “iyi durumda” olduğunu ve Seattle’dan Los Angeles’a döndüğünü söyledi. … Stafford, sağlıklı hissettiğini ve sezon dışı antrenmanlara tam olarak katılmayı dört gözle beklediğini söyledi. 2022’de Stafford, sağ dirseğindeki tendinitten kurtulmaya çalıştığı için pas atmadı.. … Korner Jalen Ramsey, sezon dışında sağ omuz ameliyatı olacağını söyledi. … Rams 2023 rakipleri: Ana Sayfa: Cardinals, 49ers, Seahawks, Browns, Saints, Eagles, Steelers, Commanders. Deplasman: Cardinals, 49ers, Seahawks, Ravens, Bengals, Cowboys, Packers, Colts, Giants.