Play-off şansını kaybetmemek için Rams’ın Kyren Williams’a ihtiyacı var

lusttforlife

New member
Bu jest küçük ama anlamlıydı; Kyren Williams’ın Rams’ın ikinci yılındaki geri koşusu ve bir bütün olarak Rams’ın kusurlu performansıyla mükemmel bir anı temsil ediyordu.

Pazar günü Washington Commanders karşısında ilk yarıda iki kez başarısız olan Williams, Rams’ın ona en çok ihtiyaç duyduğu ikinci yarıda dengesini sağladı.

Üçüncü çeyreğin başlarında iki sayılık bir dönüşüm için topu ortaya koştuktan sonra, dev üzerinde açıkça görülebilen bir destek gösterisi olarak kolunu Williams’ın omuzlarına dolayan antrenör Sean McVay’den bir gülümseme ve tebrik kazandı. SoFi Stadyumu’ndaki video ekranı.

McVay, ikinci çeyreğin başlarında 10 yarda çizgisi içinde yaptığı koşuda başarısız olduktan sonra Williams’a bağlı kalmak zorunda kalmadı, ancak Williams geri sıçradı ve Rams’ın bu sezonki ilk golü ve sekizinci golü için topu bir yarda taşıdı.

Williams çeyreğin sonlarında Matthew Stafford’a kısa bir pas attıktan sonra McVay, Williams’ı yedek kulübesine gömebilirdi ama Williams’la kalmayı tercih etti, bu da tıknaz geri koşu ve Rams’ın 28-20’lik galibiyetiyle iyi bir performans sergiledi. Komutanlar.

Williams, 152 yarda boyunca 27 atış yaptı ve bir gol attı ve 1.000 hücum yardasını aşarken üç karşılama yardası ekledi; 2019’da Todd Gurley’den bu yana bunu yapan ilk Rams oldu.

Son beş maçından dördünü kazandıktan sonra 7-7 kazanan Rams, NFC joker play-off noktasını ele geçirdi; bu, yeniden yapılanmayla ilgili olması ve gelecek yılın draftında erken seçim umuduyla geçmesi gereken bir sezonda beklenmedik bir başarıydı.

Oyun mükemmel değildi. Rams’ın kırmızı bölge zaafları yeniden ortaya çıktı ve skor, Rams’ın savunması Komutanların saati kullanmaya zorlamasından önceki son aşamalarda olması gerekenden daha yakındı.

Ancak McVay, kolunu Williams’ın omuzlarına atarak, Williams’ın Pazar günkü tepkisi kadar güçlü olduğu sürece hatalara tolerans gösterebileceğini gösterdi.

Williams, McVay’in desteği hakkında “Bu her şey demek” dedi. “Bu olay gerçekleştiğinde bana şunu söylüyordu: ‘Sana hâlâ güveniyorum. Sana hâlâ %100 güveniyorum.’ O tam da böyle biri. Bu maçta meydana gelen küçük hatalar yüzünden değişmesini beklemiyorum.

“Futbol bu. Böyle şeyler olur. Olmaması benim sorumluluğumdadır, ancak her zaman hataların olabileceğini düşünmeniz gerekir. Kimse mükemmel değil.”

Komutanın güvenliği Percy Butler (35), Kyren Williams’ı (23) başarısız olmaya zorluyor, Rams’ın geri koşarak yaptığı iki top kaybından biri.

(Wally Skalij / Haberler)

McVay, Williams’ın topu tutuşunun olması gerektiği kadar güvenli olmadığını erken fark ettiğini, ancak arkadaki top çalmalarının kronik bir problemin belirtileri olmadığını ve düzeltilebilir olduğunu söyledi.

“O harika bir oyuncu. Eğer o olmasaydı bu durumların çoğunda olumlu bir şekilde olmazdık” dedi McVay. “Oyunu bitirme şeklini seviyorum.

“Dolayısıyla bundan öğrenecek ve o, doğru futbol karakterine, doğru zihniyete ve zihniyete sahip olan ve bunları öğrenme rakipleri olarak kullanabilecek türden bir adam. Olumlu bir şekilde ileriye bakın. Hala bu oyuna olumlu yönde büyük katkılarda bulundu.”

Rams'tan Kyren Williams, Komutanlardan KJ Henry'nin müdahalesinden kaçınıyor.

Rams’dan Kyren Williams (23), Komutanlardan KJ Henry’nin (55) müdahalesinden kaçınıyor.

(Wally Skalij / Haberler)

Williams, 2022’de iki ameliyatla sonuçlanan ayak ve ayak bileği sakatlıkları geçirdi ve onu 10 maçla sınırladı. Bu sezon geri koşma işinde Cam Akers’ı mağlup etti ancak Williams bu sezon 6. maçta ayak bileğinden sakatlandı ve dört maç kaçırdı.

Geri döndüğünde, geri dönüş yolunu kolaylaştırmadı. Rams’ın Arizona’daki 37-14 serisine 143 yarda koşarak ve 61 karşılama yardası (iki gol atarak) ekleyerek anında bir etki yarattı.

Kadrolarında cömertçe 1,80 boyunda ve 194 pound olarak listelenmiş ve bunun büyük bir kısmı kalpten kaynaklanıyor. Stafford da bunu herkes gibi biliyor ve başarısızlıkların ardından Williams’ı cesaretlendirmek konusunda hızlı davrandı.

“Sadece devam et. Oynamaya devam et” dedi Williams’a ne söylediği sorulduğunda. “Temellere geri dönüyor. Bu temellere güvenmeye devam edin; o da bizim futbol takımımızdaki kadar vicdanlı bir adam. Hepimiz onun ne tür işler yaptığını ve hücumumuza verdiği kıvılcımı biliyoruz. Onun sahaya geri döndüğünü ve bundan sonra da iyi oynamaya devam ettiğini görmek harika.”

Williams, top çalmalarının sorumluluğunu üstlendi.

“Eğer topu bu kadar çok kez alacaksam, mükemmel bir top güvenliğine sahip olabilmem, durum ne olursa olsun topu yüksekte ve sıkı tutabilmem gerekiyor. Sadece daha bilinçli ol. Bu benim sorumluluğumda. Bunu düzelteceğim ve gelecek hafta daha iyi olacağım” dedi, ancak “gelecek hafta” aslında perşembe günü New Orleans’la evimde oynanacak maç.

“Bu büyük bir hata ama bunu böyle düşünemezsiniz” dedi. “Devam edebilmelisin. Bu gerçekleştiğinde geriye çok fazla oyun kalmıştı. Eğer başımı öne eğseydim, takımımı ve diğer herkesi hayal kırıklığına uğratırdım. Bu bir takım oyuncusu olarak yaptığım bir şey değil. Eğer bir hata yaparsam, bunu benimserim ve bundan dolayı daha iyi olurum.”

McVay, bir tür kalıp haline gelen, zayıf kırmızı bölge oyunu çağrısı olarak tanımladığı durumdan dolayı kendisini suçladı. Ancak sonunda Rams’ın play-off şansı için her şey ortaya çıktı. Williams bunun kendisi için 1000 hücum yardasını geçmekten daha önemli olduğunu söyledi.

“Her gün bir nimettir. Bakıyorsunuz bir gün zor olabilir ama yine de bir lütuf” dedi. “Bunu ikinci sınıftan beri yapıyorum. Yapmak istediğim tek şey buydu. Tek yapmak istediğim bu. Dolayısıyla Aralık ayında iyi futbol oynamak bu takım ve onun bir parçası olan herkes için çok önemli ve biz de yapmamız gerekeni yapmaya devam edeceğiz.”

Bu onun ve onların kaçıramayacağı bir fırsat.