Puka Nacua ve Kyren Williams, Rams’a NFL yıldızları yetiştiriyor

lusttforlife

New member
Kyren Williams’a koşan Rams, Perşembe günü SoFi Stadyumu’nda bir yıldıza diğerlerinden daha fazla saygı gösterdi ve o, düşündüğünüz kişi değildi.

Yeni Dodger Shohei Ohtani değildi, ancak iki yönlü göze çarpan oyuncunun maçtan önce sahadaki ve sonrasında takımın soyunma odasındaki görünümü, bir grup sözde bıkkın profesyonel sporcuyu şaşkına dönmüş küçük çocuklara dönüştürdü; mevcudiyet.

Williams üçüncü çeyrekte sol savunmanın 10 yard gerisinden koşarak Rams’ın New Orleans’a karşı 30-22 galibiyet almasına yardımcı olan golü attıktan ve NFC joker play-off noktasındaki hakimiyetini sağlamlaştırdıktan sonra doğrudan tribünlere koştu. elinde top. Etkileyici başarılarla dolu bir sezonda büyük bir hedefe daha imza atarak ödülü annesi Taryn’e attı.

Oyunun başlarında, 1000 yarda koşarak bir kilometre taşına ulaşmıştı; 2018’deki Todd Gurley’den bu yana bunu başaran ilk Ram oldu. Ancak topu hayatının en parlak yıldızı olan annesine atma deneyimi onun için neredeyse çok zorlayıcıydı. o.

“Her şey buydu. Kelimenin tam anlamıyla her şey buydu,” dedi, 104 yardalık koşu performansının ardından topu annesine atarken, bu sezon 100 yarda veya daha fazla koşmada altıncıydı.

“Bunu sana açıklayamam çünkü o biliyor, ben de ‘biz’ diyorum çünkü bunu birlikte yaşadık” dedi. “Gençliğimden beri hep göz ardı edildim. Her zaman şüphe duyuldu. Ve sonunda hayatım boyunca çıkmayı beklediğim sahnedeyim. O anı onunla paylaşabilmek ve onun için ekran başında vakit geçirebilmesi.”

Koşusu mükemmeldi. Atış mesafesinde olma zamanlaması da öyleydi.

Gülümseyerek, “Bu benim son bölgenin o tarafında ilk golümdü” dedi. “Sezonun ilk maçından beri ona top atmayı bekliyordum. O ön sıradaydı, ön ortadaydı ve bunu yapmak zorundaydım ve eğlenceliydi.

Yıldızlık, Güney Kaliforniya’da geçerli bir para birimidir. Williams ve çaylak geniş alıcı Puka Nacua beşinci tur draft seçimleriydi (Williams 2022’de Notre Dame’dan ve Nacua bu yıl Brigham Young’dan) ve geldiklerinde habersiz kaldılar.

Ama eğer yedek öğrenci olarak başladılarsa, klasik Hollywood tarzında yıldızlar haline geldiler ve bu sezon ilerlemeyi küçük adımlarla ölçmesi beklenen ama bunun yerine mutlu sıçramalar ve büyük adımlarla ileriye sıçrayan Rams takımına beceri, hayat ve derinlik getirdiler.

Normal sezon iç saha finalini kazandıktan sonra 8-7 öndeler ve play-off şansı onların lehine.

Nacua, Perşembe günü oyun kurucu Matthew Stafford tarafından 11 kez hedef alındı ve 164 yarda boyunca dokuz pas ve bir gol yakaladı. Ayrıca iki atışta 16 yarda koştu ama en büyük heyecanı Ohtani’nin üzerinde Nacua’nın numarası olan 17 numaralı Rams formasını giymesi olabilirdi.

Pazartesi günü Lakers’ın maçını ünlüler sırasının hemen arkasındaki önemli bir yerden izleyen Nacua, “Büyük ekrana baktım, kamerada onu gösteriyorlardı ve bu yüzümde büyük bir gülümsemeye neden oldu” dedi.

Dodgers süperstarı Shohei Ohtani, Rams’ın sahibi Stan Kroenke’nin süitinden Rams’ın New Orleans Saints’i yenmesini izliyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

“Onun 17’yi salladığını görünce bunun harika olduğunu düşündüm.”

Bu Nacua’nın dünyası ve hepimiz onun içinde yaşıyoruz. Adı yılın hücum çaylağı ödüllerinde anıldı ve bunu hak ediyor. Nacua, iki maç kala 1.327 yarda toplayarak, 1960 yılında Houston Oilers’tan Bill Groman’ın 14 maçlık sezonda kırdığı 1.473’lük sayı alan çaylak rekoruna ulaşmayı başardı.

“Serin. Bu benim asıl amacım değil” dedi Nacua kayıt hakkında. “Güle güle döndüğümüzden beri oynadığımız her futbol oyununun bir parçası olmak çok eğlenceliydi.

“Koçun vaaz ettiği şey, Aralık ayında oynayacağımız maçlar, bizim için play-off’lar çoktan başladı. Bu play-off zihniyetinde olmak eğlenceliydi. Bu kesinlikle alışık olmadığım bir şey; Aralık ayı sonlarında oynuyoruz, bu yüzden buna uyum sağlamanın yollarını buluyorum ama çok eğlenceliydi.”

Rams'ın geniş alıcısı Puka Nacua, Saints'e karşı mücadeleyi bozuyor.

Rams’ın geniş alıcısı Puka Nacua, Saints’e karşı mücadeleyi bozuyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Bu sezonun başlarında ayak bileği sakatlığı nedeniyle dört maç kaçıran Williams, geçen Pazar günü Rams’ın Washington Commanders’a karşı kazandığı 28-20’lik galibiyette yaptığı iki top düşürmeyi tekrarlayacağına dair hiçbir işaret göstermedi. Rams’a değerli bir koşu-pas dengesi sağlama konusunda kendinden emin, kendinden emin ve etkiliydi.

“O oynadığında farklıyız. Sadece bakın,” dedi Rams koçu Sean McVay. “Enerji, üretim, genel iş ahlakı, bu takımda o kadar çok adam var ki sadece diyorsunuz ki, onlar tam olarak Rams’ta aradığımız şeyler. Onu seviyorum ve bu şekilde karşılık vermesiyle gurur duyuyorum.

“Geçen haftaki maçta da bunu yaptı. Maçta tepki verdiğini gördük. Perşembe gecesi vücudunu ters çevirebilmesi, sahip olduğu prodüksiyona sahip olması, dayanıklılıkla oynayabilmesi için ona verdiğimiz işin miktarına bakıyorsunuz, olağanüstü bir şeydi ve orada bu kalıpta olan birçok adam var. Kyren, onun adına çok sevindim. Hak ettiği çiçekleri aldığını görmek harika.”

Dodgers, Ohtani ve atıcı Yoshinobu Yamamoto’ya birkaç megastar ekledi, ancak bu sezon Nacua ve Williams’ta Rams olarak birkaç yıldız doğdu. Onların ışığı yeni yeni parlamaya başlıyor.