Rams-49ers'ın çıkarımları: Hücumda yedekler, debriyaj savunması ortaya çıkıyor

lusttforlife

New member
Rams'dan Joshua Karty maçı kazandıran şutu atıyor.

(Wally Skalij / Haberler)

2023'teki sıkıntıları ortadan kaldıran Rams, Joshua Karty'yi seçmek için altıncı tur draft hakkını kullandı.

Karty, dördüncü çeyrekte Rams'ı yedi sayıya çeken bir şut, maç berabere kalan bir ekstra sayı ve 37 yarda oyun kazandıran şutla geldi.

Karty, Arizona Cardinals'a karşı yaşanan kasık gerginliği nedeniyle şüpheli olarak listelenmişti. Rams onun durumundan o kadar emin değildi ki, geçen hafta başında şutör Tanner Brown'u antrenman takımına aldılar.

Karty, Pazar sabahı kendisini Google'da arattığını ve hala şüpheli olarak listelendiğini ancak oyun öncesi ısınma hareketlerini atlattığını ve beklenenden daha iyi hissettiğini söyledi.

Karty, “Maç ilerledikçe vuruşlarımın giderek daha iyi hale geldiğini düşünüyorum” dedi. “Sondaki ekstra puan ve sondaki şut, bunlar benim en iyi iki vuruşumdu.”

Karty, son vuruşundan önce, Cuma günü Syracuse'a karşı maç kazandıran şut atan eski Stanford takım arkadaşı Emmet Kenney'i düşündüğünü söyledi.

Karty, “Cuma günü bu olay olur olmaz 'İkimiz de aynı hafta içinde maç kazandıran vuruşlar yaparsak bu ne kadar klişe olurdu?' diye düşündüm” dedi. “Ve öyle olduğu ortaya çıktı.”

Diğer özel takım oyuncuları da katkıda bulundu.

Geriye koşan Ronnie Rivers, sahte bir degajda ilk mağlup olmak için koştuğunda ilk yarıdaki gol atışını canlı tuttu. Bu hafta antrenman kadrosundan yükselen Xavier Smith, maçı kazandıran şut atmaya yardımcı olmak için 38 yardalık bir degaj yaptı.