Rams adına geri koşarak ve kornere kim başlayacak?

lusttforlife

New member
Rams’ın hücumda yeni bir başlangıç oyuncusu olacak ve Pazar günü SoFi Stadyumu’nda Pittsburgh Steelers’la oynayacağı karşılaşmada savunmada da bir başlangıç oyuncusu olabilir.

Çaylak Zach Evans, Royce Freeman, Darrell Henderson veya Myles Gaskin, sakatlanan Kyren Williams’ın yerine geri koşmaya başlayacak.

Ve Rams’ın iki kabahatli silah suçlamasıyla karşı karşıya olan Derion Kendrick’i kornerde oynayıp oynamayacağı henüz bilinmiyor. Kendrick Çarşamba günü antrenman dışı bırakıldı – duruşması 5 Aralık’a kadar devam etti – ve teknik direktör Sean McVay, Kendrick’in durumunun hukuki durumu ortaya çıktıkça değerlendirileceğini söyledi.

McVay, antrenmandan önce Kendrick’le konuşmadığını ancak avukatı ve Kendrick’in annesiyle konuştuğunu söyledi.

McVay, “Bilgilerin tamamı elime ulaştığında ve tüm hukuki konular netleştiğinde, ilerlememizin uygun olacağını düşünüyorum” dedi.

Kendrick oynamazsa çaylak Tre Tomlinson veya Duke Shelley onun yerine geçebilir.

Rams, Pazar günü Arizona Cardinals’a karşı kazandığı zaferin ardından 3-3 öndeydi ancak galibiyetin pahalıya mal olduğu ortaya çıktı.

Williams ayak bileğinden, Ronnie Rivers ise dizinden sakatlandı.

Rivers, çarşamba günü sakatlanan rezerv alanına yerleştirildi ve McVay, kariyerinin en iyisi olan 158 yarda koşan ve sakatlanmadan önce bir gol atan Williams’ın da sakatlanan rezerve gitmeye aday olabileceğini belirtti.

McVay, “Bunun olasılığı var” dedi.

Bu durum McVay’e, 3-2’lik skorla önde olan ve bir haftalık aranın ardından dinlenen Steelers takımına karşı kimin başlayacağı ve kimin rotasyona gireceği konusunda birçok seçenek bırakıyor.

McVay, “Bunu değerlendirebileceğimiz bir haftamız var” dedi. “Bu adamların dördünün de olasılık olduğunu söyleyebilirim.”

Evans, Cardinals’a karşı ilk maçına dört atışta 10 yarda koşarak çıktı. Mississippi’nin altıncı tur draft hakkı, onun scout ekibindeki çalışmalarıyla koçları ve takım arkadaşlarını etkilemişti.

Evans, başlamaya çağrılırsa hazır olacağını söyledi.

Kesinlikle, dedi.

Evans, Minnesota Vikings’e takas edilen Williams, Rivers, Freeman ve Cam Akers ile aynı pozisyon grubunda olmaktan öğrendiği dersleri aktardı:

Geri koşan Darrell Henderson, Rams’a geri döndüğü için mutlu.

(Allen J. Schaben / Haberler)

“Bu benim hazırlığım” dedi ve ekledi, “sadece dinliyorum, not alıyorum ve dışarı çıkıp birbirimizi itiyorum.”

Henderson, geçen Kasım ayında takım tarafından feragat edildikten sonra Rams’a geri döndü. Kısa bir süre sonra Jacksonville Jaguarları ile sözleşme imzaladı ancak iki hafta sonra hiçbir oyuna çıkmadan serbest bırakıldı.

2019’un üçüncü tur draft hakkı olan Henderson, Rams’ta geçirdiği üç yıldan fazla sezon boyunca sık sık sakatlanmıştı. 1.742 yarda koştu ve 28’i başlama dahil olmak üzere 50 maçta 17 gol attı.

McVay, Henderson’la olan “tanıdıklığının” McVay’in akıllı ve vicdanlı olarak tanımladığı bir oyuncuyla sözleşme imzalamasında rol oynadığını söyledi.

McVay, “Oynadığında gerçekten üretkendi” dedi ve şunu ekledi: “Korunan insanlara yüzünü yapıştırmaktan hiçbir zaman korkmadı. Ne yaptığımıza dair bir anlayışa ve incelikli bir anlayışa sahip.”

Henderson geri döndüğü için mutlu.

“Çok sayıda tanıdık yüz görüyorum ve bu adamlarla harika bir ilişkim var” dedi. “Ben sadece benden yapmamı istediklerini yapıyorum.”

Beşinci yılındaki profesyonel Gaskin, Miami Dolphins’te dört sezon forma giydi ve Rams onu Vikings antrenman kadrosundan çıkardı. En iyi sezonu, 612 yarda ve üç gol atarak dört gol atışı yakaladığı 2021 yılıydı.

Washington’da büyüyen ve Washington’da oynayan Gaskin, “Batı Yakası’na geri döndüğüm ve evime yakın olduğum için heyecanlıyım” dedi. “Bu yüzden yıldızların buraya gelmem için hizalandığını hissediyorum.”

McVay, Gaskin’e üniversitede koçluk yapan Rams asistanı Jimmy Lake’ten ve Rams’ın eski asistanları olan Vikings antrenörleri Kevin O’Connell ve Wes Phillips’ten Gaskin hakkında geri bildirim aldığını söyledi.

Gaskin, Koçların ve Vikinglerin sistemleri hakkında “Aktarılan bazı şeyler var” dedi. “Aynı ağaçtan, aynı suç ailesinden geliyor.”

Shelley, Rams’ın birkaç hafta önce Philadelphia Eagles’a yenildiği sırada pası kırarak büyük bir oyun sergiledi.

Tomlinson, kapsamlı snap’ler başlatırsa veya oynarsa hazırlıklı olacağını söyledi.

“Özellikle sahip olduğum antrenör kadrosuyla, numaram arandığında kesinlikle hazır olacağımı biliyorum” dedi.

Korner Cobie Durant, Shelley ve Tomlinson’un devreye girebileceğinden emin.

Durant, “Bir süredir kaşınıyorlar” dedi. “Özellikle Duke, bu ligde bir veteriner ve Tre aç bir çaylak.

“Fırsat bulurlarsa bunu değerlendirecekler”