Rams, Puka Nacua ile Cardinals arasındaki kaybı telafi etmeyi umuyor

lusttforlife

New member
Rams koçu Sean McVay, bir maçın tam yarısında Cooper Kupp ve Puka Nacua'nın aynı anda sağlıklı görünmesi lüksünün tadını çıkardı.

Nacua'nın sezon açılışında Detroit'te aldığı mağlubiyette ağırlaştırdığı diz sakatlığı, ikinci yıl profesyonelinin sakatlanmasına neden oldu. Pazar günü Arizona Cardinals karşısında Kupp'un bir kez daha State Farm Stadyumu'nda Rams alıcı birliklerinin yükünü taşıması bekleniyor.

Kupp, Lions'a uzatmalarda 26-20 yenildiği maçta 110 yard boyunca 14 pas ve bir touchdown yakaladı. Önceki iki sezonun çoğunda sakatlıklarla mücadele eden sekizinci yılın profesyonel oyuncusu, 2021'de NFL'de yılın hücum oyuncusu seçilen oyuncuya benziyordu.

Kupp, “Bu sadece buraya gelip işimi yapmaya kendimi hazırlamakla ilgiliydi” dedi. “Geçen yıl yeterince iyi bir iş çıkarmadığımı hissediyorum.

“Bu yıl kendimi bunu yapabilecek duruma getirdiğimden emin olmak istiyorum.”

Nacua, açılıştan sonra IR'ye yerleştirilen üç başlangıçtan biriydi. Hücum yan hakemleri Steve Avila (diz) ve Joe Noteboom (ayak bileği) de en az dört maça çıkmayacak.

Ayak sakatlığı nedeniyle açılışta yer almayan tecrübeli sağ oyuncu Rob Havenstein'ın Cardinals'a karşı oynaması bekleniyor. İkinci yıl profesyoneli Warren McClendon Jr. sağ müdahaleden sol müdahaleye geçecek ve çaylak Beaux Limmer merkezden başlayacak.

Sağ guard Kevin Dotson, Lions'a karşı ayağından sakatlandı ancak güvenlik Quentin Lake (kalça) ve korner oyuncusu Cobie Durant'in (ayak parmağı) oynaması bekleniyor.

Nacua olmadan oyun kurucu Matthew Stafford, Kupp'a ve alıcılar Demarcus Robinson, Tyler Johnson, Tutu Atwell ve çaylak Jordan Whittington'a güvenecek.

Robinson, Nacua'nın yokluğunun “kesinlikle takıma zarar verdiğini” ancak aynı zamanda başkaları için de “olasılıklar” açtığını söyledi.

Robinson, “Bu kesinlikle diğer oyunculara dışarı çıkıp oyun oynama ve dünyaya kim olabileceklerini gösterme fırsatı veriyor” dedi.

Beşinci yılındaki profesyonel Johnson, Lions'a karşı çıktı. 63 yarda kazanımı da dahil olmak üzere 79 yarda boyunca beş pas yakaladı.

Geçen sezonun çoğunu antrenman kadrosunda geçiren Johnson, “Oyunu seviyorum ve onunla birlikte gelen her şeyi, tüm yolculuğu seviyorum” dedi. “Hocam benden ne yapmamı istiyorsa onu yapacağım”

Robinson, Johnson'ın performansına şaşırmadı.

Robinson, “Geçen yıldan beri burada oyun oynuyor – onun zamanı değildi” dedi. “Geçen Pazar günü zamanı geldi ve dışarı çıkıp oyun oynamaya hazırdı.”

Stafford, Johnson'ın yakalama yapma ve sahada olup bitenler hakkında gerçek zamanlı bilgi aktarma konusunda usta olduğunu söyledi.

Stafford, “O Puka gibi, Cooper gibi fiziksel bir oyuncu” dedi. “Burnunu oraya sokup engellemekten korkmuyor. Kesinlikle değer verdiğimiz ve bizim için güzel bir iş çıkaran bir adam.”