Rams üst üste beşinci maçı kazanırken defans oyuncuları oyun oynamaya devam ediyor

lusttforlife

New member
Rams'ın korner oyuncusu Ahkello Witherspoon (4), Cardinals'a karşı oyunu kesinleştiren müdahalesinin ardından kutlama yapmak için kenar çizgisinde koşuyor.

(Wally Skalij / Haberler)

2023'te Rams'ta oynadıktan sonra tecrübeli köşe oyuncusu Ahkello Witherspoon, sezon başında sözleşmesiz bir serbest oyuncuydu.

Eylül ayında Tre'Dacious White mücadele ederken ve Darious Williams hamstring sakatlığını iyileştirirken, Rams Witherspoon'u antrenman takımına kattı. Witherspoon, yakın zamanda San Francisco 49ers ve New York Jets'e karşı kazandığı galibiyetlerde iyi bir performans sergiledi ve sezonun en büyük oyununu, 37 saniye kala Cardinals'e karşı saptırılmış bir pası yakalayarak yaptı.

Bu, Witherspoon'un bu sezonki ilk ve kariyerindeki 12. müdahalesiydi.

“Benim için yeni bir şey yok” dedi. “Dürüst olmak gerekirse bu işte sadece sekiz yıl geçirdim, hepsi bu. … Sadece tutarlı kalıyorum ve zamanı geldiğinde kendime güveniyorum.”

Witherspoon, hakemler topun kontrolü ele geçirmeden önce yere çarpmadığını doğrulamak için tekrarı beklediklerinde ne olabileceğinden emin olmadığını kabul etti.

“Bunu başardığımı sanıyordum; bunu kutlamamdan da görmüşsündür” dedi. “Ama o tekrarı gördüğümde, topun yere ne zaman çarpacağını asla bilemezsiniz.”