Rams ve Cardinals'ın çıkarımları: Cooper Kupp'un dayanıklılığı bir sorun

lusttforlife

New member
Rams'ın geniş alıcısı Cooper Kupp, 11 Ağustos'ta SoFi Stadyumu'nda Dallas Cowboys'a karşı oynanan hazırlık maçı öncesinde sahada duruyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Detroit Lions'a karşı 110 yarda boyunca 14 pas yakaladıktan ve bir touchdown yaptıktan bir hafta sonra Cooper Kupp, ikinci çeyrekte pası yakalayıp bunu 24 yarda galibiyete dönüştürdükten sonra ayak bileğinden sakatlandı.

Sakatlanmadan önce 37 yard boyunca dört pas yakaladı ve ikinci yarıda oynamadı.

Antrenör Sean McVay herhangi bir ayrıntı vermedi ancak Kupp, soyunma odasından sol ayağını ve bileğini saran, diz boyu koruyucu botla çıktı.

Oyun kurucu Matthew Stafford, Kupp'un yaralandığının farkına vardığı sorulduğunda, “Sahada koştum ve gerçekten iyi bir iş çıkardım, sonra biraz topallıyordum” dedi. “Ve genellikle çok uzun süre topallamıyor. Bazen üzerinize basılır ve bir dakika topallarsınız ve yürüyüp gidersiniz.

“Ama bunun ne olduğunu göreceğiz. Açıkçası takımımızın büyük bir kısmı ve hücumumuzun büyük bir kısmı.”

31 yaşındaki Kupp, sezona son iki sezondaki sakatlık sorunlarının geride kaldığı konusunda iyimser başladı. Ayak bileği sakatlığı ona 2022 sezonunun büyük bir kısmına mal oldu ve diz arkası ve ayak bileği sorunları onu 2023'te kenara itti veya yavaşlattı.

Kupp bir süre takımdan uzak kalırsa Puka Nacua'ya katılacak. 2023'te NFL çaylağı rekorları kıran ikinci yılın profesyonel oyuncusu, Lions'a karşı yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle en az üç maç daha sakatlanmış durumda.

Stafford artık Demarcus Robinson, Tyler Johnson, Tutu Atwell ve Jordan Whittington'a güvenmek zorunda.

Stafford, “Bu adamlarla birlikte büyümeye devam edin ve onlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışın” dedi. “Onlara yakalamaları için iyi paslar verin ve bırakın bu adamlar işlerini yapsın.”