Rams vs. Raiders çıkarımları: Stetson Bennett zor bir ders alıyor

lusttforlife

New member
Chargers’a karşı potansiyel maliyetli hatalardan kıl payı kurtulduktan bir hafta sonra Stetson Bennett, Raiders’a karşı zor yoldan öğrendi.

Çaylak oyun kurucu ve teknik direktör Sean McVay’e göre hepsi büyüme sürecinin bir parçası.

İlk kez başlayan ve dördüncü çeyreğe kadar oynayan Bennett için McVay, “O genç bir oyuncu,” dedi. “Öğrenmeye devam ediyor.”

Matthew Stafford’un olası yedeği Bennett, 24 pasın 15’ini 142 yarda tamamladı ve bir gol için koştu.

Ama aynı zamanda durdurulan ve bir touchdown için geri dönen bir pası da vardı.

“Bazı kötü anlarla gereğinden fazla başa çıkmak zorunda kaldım. [against the Chargers]Bennett ekledi, “Bunu yapmak zorunda olmak berbat ama bir noktada yapmak zorundasın… Bunun ne kadar çok olması gerekiyorsa – umarım o kadar sık olmaz – o zaman kötü olanlardan nasıl yanıt alacağınızı ve iyi olanlara nasıl geçeceğinizi bilirsiniz.

Bennett, Raiders güvenliği Isaiah Pola-Mao’nun aldığı pasın sorumluluğunu üstlendi ve bir touchdown için 50 yarda döndü. Bennett, alıcının farklı bir rota izleyeceğini tahmin ettiğini söyledi.

Bennett, “Çağrılanı koştu ve ben olmayanı attım,” dedi, “ve parasını ödedim.”

Touchdown koşusu dışında, Bennett’in en iyi oyunu, bir zamanlama rotasında alıcı Xavier Smith’e 25 yarda vuruşuydu.

Bennett, “Serbest bırakıldığını gördüm, güvenliğini kontrol ettim ve oraya koydum,” dedi. “Havadayken ‘Bak, bak’ dedim ve o yaptı, tam oradaydı ve harika bir oyun yaptı.”