Rams, yaklaşık 40 birinci sınıf oyuncuyu işe alırken ne bekleyebilir?

lusttforlife

New member
Bir zamanlar NFL yıldızları arasında gerçek bir Kim Kimdir olan Rams kadrosu artık bir “Kim O?” derleme.

İki sezon önceki Super Bowl şampiyonası takımının kilit oyuncularına veda etme, takaslar ve anılar için teşekkürlerle vedalaşmalarla dolu bir sezon dışı dönemin ardından, Rams yeniden başlamaya çalışıyor.

Kadroda yaklaşık 40 birinci sınıf oyuncu yer alıyor.

Gençler, 35 yaşında 15. NFL sezonuna hazırlanan oyun kurucu Matthew Stafford’a kapılmadı.

Stafford, Salı günü organize bir takım etkinliği antrenmanından sonra kıkırdayarak, “6 yaşında kızlarım var ve kendi kendime ‘NFL’de oynamaya başladığımda bu adamlardan bazıları 6 yaşındaydı’ diye düşünüyorum” dedi. “Yani orada oturup bunu düşünmek biraz zor.”

Antrenör Sean McVay, kendisinin ve ekibinin, NFL pazarlık anlaşması uyarınca canlı temaslı tatbikatlar içermeyen sezon dışı program sırasında ders vermekten keyif aldıklarını söyledi.

“Burada ilk kez bir şeyler yapan pek çok adam var” dedi. “Sadece adım atabilmek istiyoruz.

“Çok fazla taze enerji var.”

İşte antrenmandan beş gözlem:

Stafford uygun görünüyor: Stafford geçen yıl sezon dışı antrenmanlarda sağ dirsek tendiniti nedeniyle pas atamadı. Bu, beyin sarsıntısı geçirmeden ve sezon sonu omurga morarmasından önce bile alıcıların zamanlamasını etkiledi – şu anda Pittsburgh’da olan Allen Robinson’a bakın.

Stafford Salı günü tam katılımcıydı ve tam güçte görünüyordu. 11’e 11 tatbikat sırasında bir pası kesildi.

Stafford, “Geçen yılın bu noktasında hiç atış yapmıyordum – aslında pek bir şey yapmıyordum” dedi, “O yüzden oynamayı seviyorum, burada olmayı seviyorum.”

Yakın zamanda sözleşme imzalayan dördüncü sınıf profesyoneli Brett Rypien, tam takım antrenmanları sırasında Stafford’la dönüşümlü olarak çalıştı. Dördüncü turda seçilen Çaylak Stetson Bennett, yediye yedi antrenmanları sırasında fotoğraflar çekti.

Bennett de Stafford gibi Georgia’da oynadı.

Bennett, “Buraya gelip ondan bir şeyler öğrenip dinleyebilmek oldukça güzeldi” dedi. “Henüz fanboyluk yapmadım.”

McVay, Bennett’in kaydettiği ilerlemeden memnun.

McVay, “Gerçekten çok zeki” dedi.

Rams’ın yeni oyun kurucusu Brett Rypien, organize takım etkinlikleri sırasında fotoğraf çekiyor.

(Marcio José Sanchez / Associated Press)

Kim orada değil? McVay, her ikisi de 2022’de sezon sonunda ayak bileğinden sakatlanan yıldız savunma yan hakemi Aaron Donald ve yıldız alıcı Cooper Kupp’un kişisel nedenlerden dolayı takımda yer almadığını söyledi.

Salı günü 32. yaş gününü kutlayan Donald, gönüllü offseason antrenmanlarına katıldı. McVay, Kupp’un üçüncü çocuklarının doğumunu beklerken eşi ve ailesiyle birlikte olmadığını söyledi.

McVay, “Bu adamlar iletişim kurmak ve etkileşimi sürdürmek konusunda harika bir iş çıkardılar ve olup biten her şeyi biliyorlar” dedi.

McVay, Kupp’un yokluğunda diğer alıcıların Stafford ile zamanlama ve ilişki kurma fırsatının artmasından yararlandığını söyledi.

Geçişin yapılması: Rams’ın draftta en iyi seçimi olan hücum guardı Steve Avila, antrenmanlar sırasında rahat görünüyordu ve bu fırsatı değerlendiriyor gibi görünüyor.

Avila, “Eğer bana 7 yaşındaki bir çocuğa burada olacağımı söyleseydin, okulda övünmüş olurdu. Söyleyeceklerim bu kadar.”

Texas Christian’ın ikinci turda seçtiği Avila, antrenman kampında başlangıç rolü için yarışabilir. Rams’ın 2021’de en iyi seçimi olan Logan Bruss’un da geçen sezonun ikinci hazırlık maçında yaşadığı diz sakatlığının ardından tamamen iyileştiğinde yarışmaya katılması bekleniyor.

McVay, Bruss’un Pazartesi günü bir antrenmana katıldığını ancak Salı günü ağrı nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Sınırda: İç saha savunma yan hakemi olarak görev yapan Michael Hoecht, geçen sezon Leonard Floyd, Terrell Lewis ve Justin Hollins gibi takımın fiziksel olarak en etkileyici oyuncularından üçünün yer aldığı, aceleci bir pozisyon grubunun artık kıdemli lideri.

Rams, sezon boyunca Hollins ve Lewis’i, sezon bittikten kısa bir süre sonra da Floyd’u serbest bıraktı. Yani çaylaklar Byron Young ve Nick Hampton uzun uzun bakanlar arasında.

Rams'ın defans oyuncuları Cobie Durant (14) ve Tre Tomlinson, Salı günü organize edilen takım aktiviteleri sırasında antrenman yapıyor.

Rams’ın defans oyuncuları Cobie Durant (14) ve Tre Tomlinson, Salı günü organize edilen takım aktiviteleri sırasında antrenman yapıyor.

(Marcio José Sanchez / Associated Press)

Genç ikincil: Güvenlik Dördüncü sınıf profesyoneli Jordan Fuller, Stafford pasını yakaladığında deneyimini gösterdi.

Fuller, ikinci yılda güvenlik Russ Yeast’i, ikinci yılda köşe oyuncuları Cobie Durant ve Derion Kendrick’i ve belki de çaylak arkası Tre Tomlinson’u içeren bir ikinciliğe liderlik edebilir. Üçüncü yılında korner oyuncusu olan Robert Rochell ayrıca, korner oyuncuları Jalen Ramsey, Troy Hill ve David Long’un ayrıldığı ve Nick Scott ile Taylor Rapp’ın güvenliğinin sağlandığı ikinci ligde başlangıç rolü için yarışıyor.

Kendrick geçen sezon altı maça çıktı; bu, 2022’de ikinci sıralarda geri dönen oyuncular arasında en yüksek sayıydı.

Numara değişiklikleri: Kendrick 1 numaralı formayı giyiyor. Diğer değişiklikler: Yeast (2), alıcı Tutu Atwell (5), Rochell (8).