Rams'ın çaylağı Blake Corum antrenmanlarda koşarak sahaya çıkıyor

lusttforlife

New member
Michigan'da iki kez All-American oldu ve Wolverines'in Washington'a karşı kazandığı ulusal şampiyonluk maçında hücumdaki en değerli oyuncuydu.

Yani geri koşan Blake Corum, Rams onu NFL taslağının üçüncü turunda seçtiğinde soyağacına sahipti.

Ancak Corum, Rams'ın sezon dışı programını tecrübeli oyunculardan çok acemileri öne çıkaran bir tavırla tamamladı.

Salı günü antrenmandan sonra konuşan Corum, “Mütevazı bir kalple ve 'Hiçbir şey bilmiyorum' zihniyetiyle sahaya girmelisiniz” dedi ve şunu ekledi: “Yaptığım iyi ve kötü ne olursa olsun büyüyeceğim. Evet. … Büyümeyi asla bırakmayacağım – bu yüzden benim için içeri girip temelde yeniden başlamak kolay oldu.

Rams, geçen sezon 1.144 yarda koştuktan ve 15 gol atarak 10-7 bitiren takım için Pro Bowl'a katılan üçüncü sınıf profesyoneli Kyren Williams'ı tamamlamak üzere 1,80 boyunda, 210 kiloluk Corum'u seçti. play-off'lar.

Williams'ın ayak sakatlığı nedeniyle gönüllü sezon dışı antrenmanlara katılmaması nedeniyle Corum, hücumu öğrenirken artan tekrar sayısından yararlanıyor.

Koç Sean McVay, “Çok olgun bir çaylak gördüm” dedi ve şunu ekledi: “Onun zihinsel yapısını seviyorum, bir kişi olarak kendisini ele alma şeklini ve bu kadar odaklanmış ve odaklanmış olmasını seviyorum.”

Corum, Williams, Ronnie Rivers, ikinci sınıf profesyonel Zach Evans ve yakın zamanda sözleşme imzalayan kıdemli Boston Scott'tan oluşan bir pozisyon grubunun parçası. Her biri vardır Geri koşu antrenörü Ron Gould, sezon dışı program sırasında toplantı odasında ve sahada yetenek ve büyüme sergilediğini söyledi.

Corum'un Thousand Oaks'a gelişi üzerine Gould, çaylakla masaya oturdu ve ona hata yapması halinde kendisine fazla sert davranmaması konusunda ısrar etti. Gould, Corum'un yapabileceği en kötü şeyin kendisine baskı uygulamak olduğunu söyledi.

Gould, “Şu ana kadar bunu yapmadı” dedi. “Her şeyi adım adım karşıladı. O bir öğrenci ve onun her geçen gün büyüdüğünü görüyorum.”

Corum, Michigan'da dört sezon boyunca 3.737 yarda ve 58 gol atmak için zorlu bir koşu stili kullandı.

Draftın ilk turunda Florida Eyaleti'nin hücum oyuncusu Jared Verse'yi seçtikten ve ikinci turda Seminoles'in defans oyuncusu Braden Fiske'yi seçmek için takas yaptıktan sonra Rams, 83. sıradan Corum'u seçti.

Corum, “Taslağa sadece 2. Güne çıkmayı planlayarak girdim” dedi. “İkinci mi yoksa üçüncü mü olacağını bilmiyordum [round] benim için – sadece doğru duruma gitmek istedim.

Blake Corum'a koşan Rams, Salı günü Thousand Oaks'taki antrenmanın ardından sahadan çıkıyor.

(Mark J. Terrill / Associated Press)

“Rams'tan çağrı aldığımda 'Biliyor musun? Bu doğru bir durum.”

Corum, McVay, Gould, hücum koordinatörü Mike LaFleur ve diğer koşucuların onun profesyonellere geçişini kolaylaştırdığını söyledi.

Corum, “Michigan'da harika bir ailem olduğunu sanıyordum” dedi. “Orada harika bir kültür inşa ettik ve artık bir iş haline gelen NFL'ye gelmeyi ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ama aile gibi hissettiriyor.”

Rams'ın önümüzdeki hafta idmanları tamamlamasının ardından Corum, Michigan ve memleketi Virginia'da futbol kampları düzenlemek üzere Güney Kaliforniya'dan kısa süreliğine ayrılacağını söyledi. Temmuz ayı sonlarında başlayacak eğitim kampına hazırlanmak için hızla geri dönecek.

“Belki Malibu'ya gidip bir iki plaja göz atabiliriz” dedi. “Ama bunun dışında, zamanımı akıllıca ayıracağım, vücuduma dikkat edeceğim, kamp için formda olduğumdan emin olmak için her gün antrenman yapacağım ve taktik kitabında kalacağım.”

Vesaire.

McVay, oyun kurucu Matthew Stafford'un sözleşme durumu hakkında herhangi bir güncelleme yapmadı. Stafford'un sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor, ancak NFL taslağı sırasında McVay, 15 yıllık tecrübeli oyuncunun anlaşmanın düzeltilmesini istediğini belirten bir raporu kabul etti. McVay, Stafford'un sezon dışı programa katıldığını ve önümüzdeki hafta son antrenmanlara katılacağını söyledi. … Defans oyuncusu Ernest Jones IV, sezon dışı programa katıldı ancak dizindeki sorun nedeniyle sahadaki takım antrenmanlarına katılmadı, dedi McVay.