Rams'ın çaylak ileri koşucusu Jared Verse, Pro Bowl seçimini kazandı

lusttforlife

New member
Jared Verse başlangıçta yanlış bir şey yapmış olabileceğini düşündü.

Verse bu hafta antrenman sonrası uykusundan uyandığında, çaylak kenar koşucusu antrenör Sean McVay'den üç cevapsız telefon görüşmesi aldığını gördü.

Verse, “Kovulacağımı sanıyordum” dedi.

Bunun yerine McVay, Verse'ye Pro Bowl Games'e seçildiğini bildirdi; bu, NFL'nin kadroları açıkladığı Perşembe günü resmiyet kazanan bir onurdu.

Verse, “Bu ödülü, bu ödülü, bu adaylığı, bu adaylığı hiç düşünmedim” dedi. “Sadece çalışın ve ne olursa olsun olur.”

Draftta seçilen 19. oyuncu Verse, Rams'ın 1-4'lük bir başlangıçtan toparlanmasına ve Pazar günü Seattle Seahawks'a karşı oynanan normal sezon finalinde NFC West şampiyonluğunu kazanmasına yardımcı olan savunmanın ayrılmaz bir parçası oldu.

Verse, 2 Şubat'ta Orlando, Florida'da düzenlenecek Pro Bowl Games'in ilk kadrolarına oy veren tek Rams oyuncusuydu.

Oyuncular, oyuncuların, antrenörlerin ve taraftarların oylarına göre seçildi ve her grup oyların üçte birini temsil etti. Verse seçilen tek Rams oyuncusuydu. Yedekler arasında daha fazlasının olması bekleniyor.

Savunma koordinatörü Chris Shula, Verse'in seçilmesinin “oyunu ne kadar etkilediğini ve etkilediğini gösterdiğini” söyledi.

Verse, Rams'ın dış savunma oyuncuları ve diğer takım arkadaşlarının bu onuru elde etmesine yardımcı olduğunu söyledi.

Verse, “Gerçekten onlara teşekkür ettim çünkü beni her gün zorlamaya yardımcı oldular” dedi ve “koyduğumuz standarda dikkat çekti; beni yükseltecekler, böylece hepimizi daha yüksek bir seviyeye itebilirim.”

1,80 boyunda, 250 kiloluk Verse, Albany ve Florida Eyaleti'nde kolej futbolu oynadı.

NFL'de yılın çaylak savunma oyuncusu 2023 finalisti olan Kobie Turner'ı da içeren bir savunma cephesine katıldı. İkinci yıl hücum oyuncusu Byron Young, Bobby Brown III'le mücadele, dış savunma oyuncuları Michael Hoecht ve Nick Hampton ve çaylak arkadaşı Braden Fiske, Rams'ın gelecekteki Hall of Fame oyuncusu Aaron Donald'a olan kaybını telafi etmesine yardımcı olan diğer oyuncular arasında yer alıyor. Geçen sezon.

Rams'a göre 24. ayet, baskılarda, oyun kurucu acelelerinde ve oyun kurucu vuruşlarında tüm NFL çaylaklarına liderlik ediyor. Çuvallarda Koçlar sıralamasında dördüncü sırada yer alıyor. Turner ve Fiske'nin sekizi, Young'ın ise yedisi var.

Young'ın kaybedilen mesafe için takımın en iyi 12 top çalması var, Ayet 11.

Verse, Detroit'te sezon açılışındaki uzatma yenilgisinde bir çuval geçirdi, ancak önümüzdeki hafta Arizona Cardinals ve oyun kurucu Kyler Murray'e karşı birçok çuval ve mağlubiyet fırsatını kaçırdı.

En verimli dört maçlık dönemi, Rams'ın boş haftadan dönmesinden sonra geldi. Las Vegas Raiders karşısında beş oyun kurucu vuruşu yaptı, Minnesota Vikings karşısında 1½ çuval kazandı ve ayrıca Seahawks karşısında galibiyette ve Miami Dolphins karşısında mağlubiyet yaşadı.

Play-off'lara giden takımlardaki çoğu oyuncu gibi Verse de Super Bowl'da oynama fırsatı için Pro Bowl Oyunlarına katılmayı memnuniyetle kabul ederdi.

“Takıma daha çok odaklanın” dedi.