Rams'ın Jalen Ramsey için potansiyel ticareti OTA'da gerilim yaratıyor

lusttforlife

New member
Rams Çarşamba günü organize takım etkinliklerinden geçtikçe, sahadaki oyuncular en ilgi çekici hikaye değildi.

Ayrım, eğitim kampı tarafından potansiyel olarak kadroda olabilecek belirli bir NFL yıldız oyuncusuna aittir.

Antrenör Sean McVay, Rams'ın Super Bowl LVI kazanmasına yardımcı olan Miami Dolphins'in köşesi Jalen Ramsey, Super Bowl yarışmacısı olarak kabul edilen bir Rams ekibine olası bir ek olarak oyunda kaldı.

Yunuslar, Overthecap.com'a göre, 2024'te bir uzantı imzalayan ve bu sezon 24,2 milyon dolar kazanan Ticaret Ramsey'e açık olduklarını bildirdi.

Ramsey hakkında sorduğunda McVay, “Kesinlikle kapıyı kapatmadık,” dedi. “Ama geç saatlerde çok fazla diyalog yoktu…. Bunun değişip değişmediğini göreceğiz, ancak bunlar hızlı bir şekilde olabilir.”

Overthecap.com'a göre, yunusların Ramsey'i 1 Haziran'dan sonra – Pazar günü düşen – 25,2 milyon dolardan 6,7 milyon dolara düşeceği zamana kadar takas etmesi beklenmiyordu.

McVay, yunusların arayabileceği tazminat açısından ve Ramsey nedeniyle nasıl parayı ele alacaklarını “çok fazla katman” kaldığını yineledi.

30 yaşındaki Ramsey, geçen sezon iki pas attı ve kariyer toplamını 24'e çıkardı. Üç kez All-Pro, oyunu istatistiklerinin ötesinde etkiliyor.

“Açıkçası Jalen'i seviyoruz,” dedi McVay. “Onu yakından tanıyoruz. Gittiğimiz yön buysa yapabilmemiz gereken bazı şeyler olurdu.”

Oyun kurucu Matthew Stafford, alıcılar Puka Nacua ve Davante Adams ve Kyren Williams'ın geri çekilmesi ve yan hakem Kobie Turner ve Edge Rusher Jared Verse tarafından demirlenen bir savunma ile Rams'ın başka bir derin playoff yapması bekleniyor.

Ancak Rams, serbest ajansta veya ikincil yükseltmek için taslakta hiçbir şey yapmadı.

Gaziler Delious Williams ve Ahkello Witherspoon, Cobie Durant, Emmanuel Forbes Jr., Derion Kendrick ve Charles Wallace ile oyun süresi için yarışıyor.

Quentin Lake, Kam Curl, Jaylen McCollough ve Kam Kinchens emniyetleri iade ediyor.

“Nerede olduğumuz konusunda iyi hissediyorum,” dedi McVay.

Darious Williams da gruba güveniyor.

“Bunu seviyorum,” dedi Rams değişiklik yapmıyor. “Binadaki herkesin neye sahip olduklarını biliyormuş gibi hissediyorum ve bence tam da öldüler.… Odada onu tutacak doğru adamları var.”

Ancak Darious Williams, Ramsey'in Super Bowl'u kazandığı 2021'de birbirlerine karşı oynadıklarında Ramsey'in en iyisini nasıl ortaya çıkardığını da anlattı.

Williams, “Kesinlikle biliyordum, diğer taraftayken, biliyorsunuz, kilitlesem iyi olur çünkü insanların onu denemek isteyeceği pek çok kez olmayacak” dedi. “Bu benim için büyük bir şeydi ve bunu bir meydan okuma olarak aldım ve sevdiğim bir şey olarak aldım.

“Bu organizasyon için en iyi olan şey ne olacak.”

Vesaire.

Çaylak sıkı son Terrance Ferguson, ikinci tur taslak seçimi, deneyiminin şimdiye kadar beklentilerini aştığını söyledi. “Herkes bana döküldü, bu yüzden inanılmaz bir deneyim oldu” dedi. McVay, Nacua'nın aylar önce planlanan bir aile gezisinden döndüğü için yoktu. … Stafford birkaç oyunda Adams ile bağlantı kurdu. “Sadece onunla olabildiğince iletişim kurmaya çalışmak eğlenceli,” dedi Stafford, “Oyunu anlayan ve hala tankta çok şey bırakan adamlarla çalışmak eğlenceli.” Stafford ayrıca uzun bir gol için Tutu Atwell ile bağlantı kurdu. … Çaylak sözleşmesinin son yılına giren Kyren Williams, egzersizlere katılırken Rams ve ajanı yeni bir anlaşma yapmaya çalışıyor. “Kyren bildiğimiz aynı saplama oldu,” dedi McVay. “Büyük bir tavır, daha iyi olmak için çalışmak için buraya gelmek için büyük bir isteklilik.… Bunun nereye gittiğini göreceğiz. Ama bence bu gerçekten sağlıklı ve olumlu ilerleme oldu.” … Lakers teknik direktörü JJ Redick uygulamaya katıldı.