Rams’ın savunma önizlemesi: NFL’de ikinci sırada en kötü puan alan

lusttforlife

New member
Rams’ın virajları ve emniyetleri bundan kaçamadı.

Haziran ayında, Pro Football Focus web sitesi 2023 sezonu için NFL ikincilerini sıraladı.

Rams sonuncuydu, NFL’deki en kötü takımdı.

Hayranlar bunu fark etti.

Güvenlikten Jordan Fuller, “Bunu kesinlikle duyduk” dedi.

İkinci yılın korner oyuncusu Derion Kendrick, sıralamanın “çok farkında” olduğunu ve ikincinin savunmanın zayıf halkası olacağı algısını söyledi. Oyuncuların, dolaplarına koymak üzere sıralamaların çıktısını aldıklarını söyledi.

“Sadece bizi her gün motive etmek için” dedi.

Görünüşe göre savunma koordinatörü Raheem Morris endişeli değil.

Morris eğitim kampının başında şunları söyledi: “Ben bu hayatı yaşamak zorunda olduğum ve yanıt vermek zorunda olduğum bir sosyal medya dünyasında büyümedim.” “Gençlerimden bazıları bunu yapıyor, bu yüzden bu onları biraz daha rahatsız ediyor ama bu bir zihinsel dayanıklılık oyunu.”

Geçen sezonu 5-12’lik feci bir şekilde bitirdikten sonra Rams, dört deneyimli oyuncuyu ikinci turda takas etti, serbest bıraktı veya yeniden transfer etti.

Üç kez All-Pro korner oyuncusu ve hücum koordinatörlerinin haftalık düşmanı olan Jalen Ramsey, Miami Dolphins’e takas edildi. Cornerback Troy Hill yeniden sözleşme imzalamadı ve Rams, Nick Scott ve Taylor Rapp’ın sırasıyla Cincinnati Bengals ve Buffalo Bills ile sözleşme imzalamasına izin verdi.

Rams, sezon dışı antrenmanlarına ikinci yılın profesyonel oyuncuları Kendrick ve Cobie Durant ile en iyi geri dönen köşe oyuncuları olarak başladı. Çaylak Tre Tomlinson, Shaun Jolly’nin ve draft edilmemiş serbest ajanlardan oluşan bir geçit töreninin de dahil olduğu bir gruba katıldı.

“Savunmanın hoşuma giden tarafı bu. Herkes aç. Herkesin kanıtlayacak bir şeyi var.”
— Derion Kendrick, köşe oyuncusu, Rams’ın genç ikincil oyuncusu

Dördüncü sınıftaki profesyonel Fuller, ikinci sınıftaki profesyoneller Russ Yeast ve Quentin Lake ile çaylak Jason Taylor II emniyetteydi.

Rams daha sonra köşe bağı Ahkello Witherspoon ve John Johnson’ı kıdemli asgari sözleşmeler için imzaladı. Ancak aksi kanıtlanana kadar ligin en kötüsü unvanı kalacak.

Morris, “İnsanları tanımadığınızda, tabii ki onların en kötü ikinci sırada olduklarını, en kötüsüne sahip olduklarını söyleyeceksiniz” dedi. “Fakat oraya çıkıp birinin bu duruma ayak uydurmasına izin vermek zorluğun bir parçası.”

Rams’ın yalnızca bir yıldız içeren bir savunma için adım atması için çok sayıda kendini kanıtlamamış oyuncuya ihtiyacı var: Geleceğin Hall of Fame yan hakemi Aaron Donald.

Rams defans oyuncusu Ernest Jones bu sezon savunmanın sinyalini verecek.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Üçüncü yıl defans oyuncusu Ernest Jones, artık tecrübeli defans oyuncusu Bobby Wagner ve ileri koşucu Leonard Floyd’un yer almadığı bir savunma için sinyal çağırıcısı.

Kendrick gençliğin galip gelmesini bekliyor.

“Savunmanın sevdiğim yanı bu” dedi. “Herkes aç. Herkesin kanıtlayacak bir şeyi var.”

Yeni defans arkası antrenörü Aubrey Pleasant, Rams’ta ikinci görevine çıkıyor ve savunma pas oyunu koordinatörü olarak ilk görevine çıkıyor.

Antrenör Sean McVay’in 2017’deki orijinal kadrosunun bir üyesi olan Pleasant, 2020 sezonunun ardından Detroit Lions’ın defans arkası antrenörü ve pas oyunu koordinatörü olmak üzere ayrıldı.

Lions geçen sezona 1-6 başladıktan sonra koç Dan Campbell Pleasant’ı kovdu. Green Bay Packers onu hücumda danışman olarak hemen işe aldı. Sezonun geri kalanını teknik direktör Matt LaFleur’un savunmalarını parçalayarak geçirdi.

Pleasant, Rams’ın bu sezonki durumunun 2017’dekine benzer olduğunu söyledi.

Pleasant, “Burada bulunan insanlar dışında kimse bizden bir şey yapmamızı beklemiyordu” dedi. “Bu kadronun yeteneği bu kadroyla karşılaştırıldığında ne olursa olsun, aynı yaklaşımı izlemelisiniz. … Bu sene kimsenin beklemediği takım olmak istiyorum.

“Ben bu konuda rahatım ve adamlarımın da rahat olduğunu düşünüyorum.”

Yedinci yıldır profesyonel olan Witherspoon, Haziran ayı sonlarında sözleşmeyi imzaladı. Genç, alıngan köşe savunma grubuna deneyim katıyor.

“Hissettiğim en büyük şey açlık ve arzu; bu bulaşıcı ve birlikte çalışılması kolay bir şey” dedi ve şunu ekledi: “Özel bir grup olabilir ama benzersiz bir set gerekecek Eksik olabileceğimiz bazı şeylerin üstesinden gelmek için bazı özelliklerimiz var, bu da deneyimdir, ancak bu imkansız değildir.

Cleveland Browns’ta son iki sezon oynamadan önce 2017’den 2020’ye kadar koç olan Johnson’ın eklenmesi, güvenlik konusunda deneyim ve derinlik kattı. Yani takım kaptanı Fuller, ikincil takımın kendini göstereceğinden emin. Ligin en kötü sıralamasını, çoğu zaman yanlış olduğu kanıtlanan diğer sezon öncesi tahminlerle karşılaştırdı.

“Her yıl Super Bowl’u kimin kazanacağı, ligin en iyi takımının kim olacağı, ligin en kötü takımlarının kim olacağı hakkında bir sürü konuşma yapılıyor” dedi. “Ama oynayana kadar gerçekten bilemezsiniz.”