Rams’tan Derion Kendrick Pazar günü Steelers’a karşı oynamayı bekliyor

lusttforlife

New member
Koç Sean McVay Cuma günü yaptığı açıklamada, Rams’ın köşe oyuncusu Derion Kendrick’in iki kabahatli silah suçlamasıyla Cuma günü antrenman yaptığını ve Pazar günü Pittsburgh Steelers’a karşı oynayabileceğini söyledi.

23 yaşındaki Kendrick, Pazartesi günü Hollywood’da silahlı saldırı şüphesiyle tutuklandı. Los Angeles Şehir Savcılığı, Kendrick’i gizli bir ateşli silah taşımaktan bir kabahat ve dolu bir ateşli silah taşımaktan başka bir kabahatten suçladı.

Çarşamba günkü duruşması 5 Aralık’a kadar devam etti.

McVay antrenmandan önce şunları söyledi: “Aldığım bilgilere dayanarak, yapabildiğimiz sohbeti bir öğrenme fırsatı olarak kullanacağımı düşünüyorum.” “Karar verebilmek için her zaman değerlerinizi ve ilkelerinizi kullandığınızı gösteren belirli koşullar ve durumlar olduğunu düşünüyorum.

“Bu çocuğun kalbine güveniyorum. Ona inanıyorum, aynı zamanda bağışlayıcılığa ve anlayışa da inanıyorum. Ve öğrenebileceğimiz bazı şeyler var. Ve ayrıca belki biraz farklı bir konuşmanın söz konusu olduğu durumlarda insanların yaptığı bazı hatalar var.

Antrenman sonrası soyunma odasında gazetecilerle konuşan Kendrick, hukuki durumu nedeniyle olayın ayrıntılarını paylaşmayı reddetti. Çarşamba gününe kadar gözaltında tutulduğunu ve kaybettiği birkaç kiloyu geri almaya çalıştığını söyledi.

Kendrick, “Bunun beni zihinsel olarak gerçekten etkilemesine izin veremem” dedi. “Başımı dik tut, zorlamaya devam et ve çalışmaya devam et. Sadece benim ve bu takımın neler yaptığına odaklanmaya çalışıyorum.”

Sakatlık raporunda Kendrick’in Pazar günü sınırlı ve şüpheli olduğu belirtildi ancak oynamayı beklediğini söyledi. Onun yerine hazırlanan takım arkadaşlarına destek verdiğini söyledi. Duke Shelley ve çaylak Tre Tomlinson Kendrick’in yerinde çalışıyorlar.

Kendrick, “Birkaç toplantı yaptım, çocuklarla bir araya geldim ve bu hafta dikkatlerini dağıtmış olabileceğim herhangi bir şey için özür diledim” dedi.

Kendrick, takım arkadaşlarının onu desteklediğini söyledi.

“Sadece başımı dik tutmam için beni cesaretlendiriyor ve zihinsel olarak iyi miyim” dedi. “Hiçbiri bana oynayıp oynamayacağımı falan sormuyor. Futbol dışında, bu binanın dışında iyi olduğumdan emin olmak istiyorlar.”

Kendrick antrenman sırasında “tam etkide” olduğunu söyledi.

“Meşgul kalmak, ne yapacağını bilerek oyun planına girmek ve sonra adamlarımın yanında durmak, onların sahaya çıkıp bütün hafta yaptıkları işi bitirmelerine izin vermek” dedi. “Ve ben sadece onları desteklemenin arkasında duruyorum ve sonra sıramı bekliyorum.”

Kendrick ayrıca durumunu Los Angeles’ta bir öğrenme deneyimi olarak nitelendirdi.

“Sadece bana buraya nasıl taşınacağımı öğretiyorum” dedi. “Gidip kendi güvenliğimi sağlayabilirim ya da beni gezdirmesi için bir şoför bulabilirim ya da bunun gibi şeyler yapabilirim ki takip edilmeyeyim ya da durum ne olursa olsun.”