Rams'tan Puka Nacua ve Kobie Turner kırmızı halı muamelesi görüyor

lusttforlife

New member
LAS VEGAS —

Rams çaylakları Puka Nacua ve Kobie Turner Perşembe günü NFL Onur ödül töreninde kırmızı halıda yürüdüler.

Nacua yılın hücum çaylağı finalistiydi, Turner ise yılın savunma çaylağı finalistiydi.

Turner, “İnanılmaz” dedi. “Şu anda burada olduğumuz gerçeğini hâlâ kafamda canlandıramadım.”

Baltimore oyun kurucusu Lamar Jackson'ın ikinci kez NFL'nin en değerli oyuncusu ilan edildiği, San Francisco'nun yılın hücum oyuncusu Christian McCaffrey'e ve Cleveland savunma oyuncusu Myles Garrett'ın yılın savunma oyuncusuna geri koştuğu bir gecede, Nacua ve Turner, finalist olmakla yetinmek.

Houston'ın oyun kurucusu CJ Stroud yılın hücum çaylağı oldu ve Houston savunma oyuncusu Will Anderson Jr. yılın savunma çaylağı oldu.

Dwight Freeney, Devin Hester, Andre Johnson, Julius Peppers, Patrick Willis, Randy Gradishar ve Steve McMichael, Pro Futbol Onur Listesi'ne seçildi.

Rams, Super Bowl öncesinde Las Vegas'ta düzenlenen NFL Onur töreninde nişanlısı Alissa Villanueva ile Kobie Turner'a burun vuruşu yapıyor.

(Gary Klein / Haberler)

Turner, antrenör Sean McVay'in Raheem Morris'in yerine terfi ettirdiği yeni savunma koordinatörü Chris Shula'da oynamayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Shula, Rams'ın asistanı olarak yedi yıl boyunca defans oyuncularına, hücum oyuncularına ve savunma arkalarına koçluk yaptı.

Turner, “Heyecanlıyım; şirket içine gidiyor olmamızı seviyorum” dedi. “O, bu yılki gelişimimiz için çok önemli ve kritik olan liderlik adamlarından biri. Bu yüzden artık savunmanın lideri olarak getirdiği avantajı görmek beni heyecanlandırıyor.”

Turner, bir gün Super Bowl'da oynamayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

“Super Bowl'u buradan izlemeyeceğim” dedi. “Super Bowl'u ilk kez canlı izlediğimde gerçekten orada oynamamı istiyorum.”

Diğer kazananlar: Pittsburgh'un defansif mücadelesi Cameron Heyward (Yılın Walter Payton Adamı); Cleveland'dan Kevin Stefanski (yılın koçu), Cleveland oyun kurucusu Joe Flacco (geri dönüş oyuncusu).