Rams'tan Sean McVay artık NFL'deki en genç baş antrenör değil

lusttforlife

New member
Sean McVay yedi yıl boyunca NFL'deki en genç koç unvanını elinde tuttu.

Cuma günü, Rams koçu meşaleyi New England Patriots'ın teknik direktörü Bill Belichick'in yerini alacak olan Jerod Mayo'ya devretti.

37 yaşındaki McVay, 24 Ocak 1986'da, 23 Şubat 1986'da Mayo'da doğdu.

Cuma ayrıca McVay'in 30 yaşında Rams'ın sahibi Stan Kroenke tarafından işe alınmasının yedinci yıldönümünü de kutladı.

McVay, “Kesinlikle çok gençtim, 30 yaşındaydım” dedi. “Geçmişe dönüp düşündüğünüzde bu çok çılgınca. Bazen Bay Kroenke'ye bakıyorum ve 'Ne düşünüyordun sen?' diyorum. ”

Görünen o ki Kroenke iyi bir seçim yapmış.

Pazar günü Rams, Ford Field'da NFC joker play-off maçında Detroit Lions'la karşılaşacak. Bu, Rams'ın McVay yönetiminde iki Super Bowl maçı ve bir Super Bowl şampiyonluğunu içeren beşinci play-off maçıydı.

Çarşamba günü McVay, artık Seattle Seahawks'a koçluk yapmayacak olan 72 yaşındaki Pete Carroll'a saygı duruşunda bulundu.

“Koç Carroll tam bir aygır,” dedi McVay, “ve eğer ben burada oturup onun yaptığı kadar uzun süre bunu yapabiliyorsam, aman Tanrım, bu etkileyici olur mu?”

Cuma günü McVay ayrıca 71 yaşındaki Belichick ve 72 yaşındaki emekli Alabama antrenörü Nick Saban'a olan saygısından da sevgiyle bahsetti.

McVay, “Koç Belichick'le birlikte bana çok iyi davrandı” dedi ve Super Bowl LIII'de Belichick'e yenilmesinin utanç verici olduğunu ancak “geliştirebildiğimiz ilişkiye, sizin neredeyse yapabileceğiniz gibi” değer verdiğini de sözlerine ekledi. Bu oyun için o kadar çok şey yaptığını hissediyorum ki, paylaştığı bilgilerle ve bana her zaman nasıl davrandığıyla neredeyse oyuna geri veriyormuş gibi hissettim.”

McVay, Belichick'i tekrar kenarda görmeyi bekliyor.

McVay, “Bunu bu kadar yüksek bir seviyede yapması nedeniyle hala koçluk yapmıyorsa şaşırırdım” dedi.

AFC'de olmasını mı umuyor?

“Bunu umuyorum” dedi.