Rams’tan Tutu Atwell ve Puka Nacua, 49ers savunmasının dikkatini çekti

lusttforlife

New member
Tutu Atwell ekran görüntülerini telefonunda saklıyor.

Çoğu eleştirel sosyal medya yorumlarıdır. Mizah. Ve Rams’ın 2020 NFL taslağının ikinci turunda alıcıyı seçmesinin ardından yayınlanan diğer materyaller. Atwell, teknik direktör Sean McVay’in hücumunda rol bulmakta zorlandığı ilk iki sezonda koleksiyona yenilerini ekledi.

Atwell’in sezon açılışında Seattle Seahawks’a karşı kazandığı ilk 100 yarda maçından sonra bunları silmeye niyeti yok. Atwell ve çaylak Puka Nacua, 1958’den bu yana aynı oyunda 100 yarda atış mesafesini gölgede bırakan en genç Rams alıcı çifti olduktan sonra değil.

Atwell bu hafta şüpheciler ve eleştirmenler hakkında “Onların bunu yapmaya devam etmelerini istiyorum” dedi, “çünkü beni daha da zorlamaktan başka bir şey yapmıyorlar.”

Yıldız oyuncu Cooper Kupp’un hamstring sakatlığı nedeniyle yedekte olduğu Atwell, Nacua ve Van Jefferson, Pazar günü SoFi Stadyumu’nda San Francisco 49ers’a karşı boşluğu doldurmaya devam etmeyi hedefliyor.

Seahawks’a karşı 334 yarda pas atan 15. yıllık profesyonel oyun kurucu Matthew Stafford, alıcılarını övdü.

Stafford, “Bu adamlara ya antrenman kampında ya da hafta boyunca koçluk puanları veriyorsunuz,” dedi, “ve o adamlar bunu anlıyorlar ve gerçekten oraya gidiyorlar, becerilerini mükemmelleştirmeye çalışıyorlar ve oraya çıkıp oynuyorlar ve eğleniyorlar. eğlence.”

49ers antrenörü Kyle Shanahan, bu hafta Bay Area muhabirlerine, 1,80 boyundaki, 165 kiloluk Atwell’in “herkes kadar hızlı” olduğunu ve “oyun aksiyonunda en üst düzey oyunculardan biri” olduğunu söyledi. 49ers da dahil olmak üzere bu tür hücumu arzulayan takımlar.

Bir yakalama yaptıktan sonra, Rams’ın alıcısı Puka Nacua, Seahawks’ın korner oyuncusu Tre Brown tarafından ele geçiriliyor. Nacua, NFL’deki ilk maçında 100 yardayı aştı.

(Lindsey Wasson / Associated Press)

Shanahan, 6-2, 205 kiloluk Nacua’nın sert, fiziksel bir oyuncu olduğunu ve NFL’deki ilk maçındaki performansının oyunun onun için çok büyük olmadığını gösterdiğini söyledi.

Shanahan, “Ve bu adamları doğru noktalara yerleştirdiğinizde ve onlar gibi bir oyun kurucuya sahip olduğunuzda, bu oldukça ölümcül olabilir” dedi.

23 yaşındaki Atwell için bu, Rams’ın Louisville’de geçirdiği üç sezonun ardından kendisini seçmek için 2020’de 57. sıradan seçilmesinden bu yana bir yolculuktu. Bir çaylak olarak Atwell, sezon sonu omuz sakatlığı yaşamadan önce degajlara karşılık verdi. Bir pası yakalayamadı.

Geçen sezonun ikinci yarısında Kupp’un ayak bileğinden sakatlanması nedeniyle takımdan ayrılmasıyla McVay, Atwell’e olan güvenini göstermeye başladı. Son sekiz maçta New Orleans’a karşı 62 yarda golü de dahil olmak üzere 17 pas yakaladı ve her fırsatta kendine güven kazandı.

Alıcı koçu Eric Yarber, “‘Gençlik bir hastalıktır ve tek tedavisi deneyimdir’ demek hoşuma gidiyor” dedi. “Geçen yıl Cooper battığında Tutu öne çıktı ve birçok şey yapması istendi, bu da onun olgunlaşmasına yardımcı oldu.”

Sezon dışı antrenmanlar ve antrenman kampı sırasında Yarber, Atwell’e üç alıcı pozisyonunda da oynama fırsatı verdi. Stafford, Atwell’in sahadaki ve basın toplantıları sırasındaki oyununu kutlamaya daha yatkın görünüyordu.

Geçen Pazar Atwell, biri 44 yarda olmak üzere kariyerinin en iyisi olan 119 yarda için altı pas yakalayarak övgüye layık olduğunu gösterdi.

“Tutu’yu üç alıcı noktasından herhangi birine yerleştirdiğimde ve her oyunda olmasa bile çoğunlukta ne yapacağını bildiğinden emin olurdum; bu da daha genç bir adam ve ilk yıllarında böyle bir şey yapmamış bir adam için harika bir şey. Bunu yapmam istendi,” dedi Stafford. “Bunu yapabilme yeteneğinin kişisel olarak kendisi ve takım olarak bizim için gerçekten iyi olacağını düşünüyorum.”

Atwell, Florida’daki lisede oyun kurucu olarak oynama geçmişinin ona birden fazla pozisyonun kavramlarını kavramasını sağladığını söyledi.

“Oyun kurucu zihniyetine sahip olmak, oyun kurucu zihniyetine sahip olmak bir karşılama oyuncusu olarak çok yardımcı oluyor” dedi. “Her pozisyonu öğrenmek onu çok daha kolay hale getiriyor.”

McVay, Atwell’in rolünün büyümeye devam etmesini bekliyor.

McVay, “Onun ne kadar vicdanlı olduğunu, ne kadar yönlendirilebilir olduğunu gördüm” dedi. “Onun ve Matthew’un arasındaki uyumu görüyorsunuz.”

Brigham Young’ın beşinci turdan seçtiği Nacua, sezon dışı antrenmanlara geldiği andan itibaren koçları ve takım arkadaşlarını etkiledi. Ve bu, Nacua’nın pas yakalama yeteneğiyle sınırlı değildi.

“Birçok çaylak oyunu durdurup ‘Hey, burada ne var?’ demiyor. dedi Yarber. “’Hey, bunu doğru yapmak istiyorum’ diyecek kadar güvende. Burada neyim var?’ Ve dışarı çıkıp yanlış anlamayacaktır.

22 yaşındaki Nacua, Seahawks’a karşı 15 kez hedef alındı. İlk maçında bir Rams oyuncusu tarafından 119 yarda boyunca 10 pas yakaladı. Ancak Nacua’nın büyük performansı, Stafford’un alamadığı bir pasla başladı.

Rams alıcısı Puka Nacua, Seattle'ın korner oyuncusu Riq Woolen'ın ardından bu pası alamıyor.

Rams alıcısı Puka Nacua, Seattle’ın korner oyuncusu Riq Woolen’ın ardından bu pası alamıyor.

(Lindsey Wasson / Associated Press)

Nacua, “O bana geliyor ve bu benim ilk NFL maçım olacak ve şu anda tüm bunlar bir şekilde bir araya geliyor” dedi. “Ben ‘Dostum, ilkiyle gelmem lazım’ dedim. Sonra düşüyor ve ‘Ohhh’ gibi oluyor.

“Sonra yaptığım ilk şeylerden biri Matthew’a ‘Bu benimdi’ demek oldu. Daha iyi olacağız. Bir sonrakini bırakmayacağım.’ Ne kadar cesaret verici olduğuyla bu düşünce akışının artmasına yardımcı oldu.

24 yarda boyunca dört pas yakalayan Jefferson da Stafford’un teşvikinden yararlandı. İkinci yarının başlarında, tamamen açık bir Jefferson neredeyse kesin bir gol pası attı.

“Bu oyunların olmasını istemiyorum ama biliyor musun? Muhtemelen bu sezon onun özgürce koşacağı bir dönem olacak ve onu özleyeceğim,” dedi Stafford, “ve bu futbolun bir parçası.

“Kusursuz bir oyun. Gri renkte oynanır. Van Jefferson’un sahaya çıkıp oyun oynama yeteneğine büyük güvenim var. Bunu benim için ve bu suç için uzun zamandır yaptı. Pazar günü nasıl ortaya çıkıp ortaya çıkacağını görmek beni çok heyecanlandırıyor.”