Şarj cihazı çıkarımları: Saha oyunu gibi savunma da sıcak çalışıyor

lusttforlife

New member
Chargers, Pazar günü SoFi Stadyumu’nda Rams’ı 31-10 yenerek 10-6’ya yükseldi ve – Baltimore’un Pittsburgh’a yenilmesiyle birlikte – AFC’de 5 numaralı playoff tohumuna yükseldi.

Denver’daki normal sezon finallerinde bir zaferle konferansın en önemli joker kartını perçinleyebilirler.

Üst üste dördüncü galibiyetlerinden bazı gözlemler:

Büyük sıkı son için büyük puan: Sağlık sorunları ve kaçırılan zamanla dolu bir sezonun ardından, sıkı son Donald Parham Jr., dördüncü çeyreğin başlarında Justin Herbert’ten üç yarda bir pasla gol atarak nihayet son bölgeye geri döndü.

Parham, “İlki, tatlı olacağını biliyordum” dedi. “Bütün sezon dışarıda olmak… kesinlikle uzun bir zamandı.”

Sezonun sadece beşinci maçında ve mümkün olduğunda sınırlı enstantane oynamış olan Parham, Aralık 2021’de Kansas City’ye karşı korkutucu bir beyin sarsıntısı geçirdiği aynı son bölgede gol attı.

2022’deki ilk çıkışını 5. Haftada yaptıktan sonra, beyin sarsıntısı ve hamstring sorunları nedeniyle kenara atıldı.

Antrenör Brandon Staley, “Bir oyuncunun içindeki muazzam bir azim ve irade hikayesi” dedi. “Futbol sabrını sınadı… Bir gol atmak, bizim için büyük bir kırmızı alan golü atmak, onun için büyük bir andı.”

Staley ayrıca, Chargers sezonun en büyük ikinci çıktısı olan 192 hızlı yarda yuvarlanırken Parham’ın engellemesine de övgüde bulundu.

Parham, golü yakaladıktan sonra topu tuttu ve daha sonra Florida’daki ailesinin yanına göndereceğini açıkladı. 7 Kasım 2021’den beri ilk golüydü.

Parham, “Bu seferki biraz daha özeldi,” dedi, “biraz daha kişiseldi.”

Savunma parlamaya devam ediyor: Chargers, maçın 10. dakikasında 42 yardalık bir koşuyu Cam Akers’a teslim ederken önemli bir çöküş yaşadı.

İkinci çeyrekte, Van Jefferson 39 yarda resepsiyon için serbest kaldı ve Malcolm Brown 23 yarda gol için ortadan kükredi.

Bunun ötesinde, Rams’ı büyük ölçüde kontrol altında tuttular, Baker Mayfield toplamda sadece 132 yarda geçti. Chargers, son sekiz çeyreğinde yalnızca bir gol ve 215 net pas yardasından vazgeçti.

Staley, “İkinci yarı performansımızdan çok memnun kaldım. “Geçiciyi gerçekten iyi koştuğumuzu düşündüm. Son derece iyi örttüğümüzü sanıyordum. … Birbirimize bağlı olduğumuzu hissettim. yarıştık.”

Chargers, Rams’ı üçüncü düşüşte 11’e dörde sınırladı ve Mayfield’ı üç kez kovdu. Son beş maçta, takımlar 53 üçüncü düşüşten sadece 13’ünü dönüştürdü.

Ve 4 Aralık’tan bu yana kuadriseps yaralanması ve beyin sarsıntısı nedeniyle sadece 25 snap oynayan Pro Bowl güvenliği Derwin James Jr. olmadan üstünlük sağlamaya devam ediyorlar.

Staley Pazartesi günü yaptığı açıklamada, James’in bu haftaki müsaitliğini tahmin etmek için çok erken olduğunu söyledi. Oyuncular Salı günü izinli ve Çarşamba günü Denver için hazırlanmaya devam edecekler.

MVP gibi oynayan KVN: Chargers’ın çuvallarından biri, kariyerinin zirvesi olan dört ardışık maçta çuval geçiren kıdemli Kyle Van Noy’a aitti.

Van Noy, “Sadece sağlıklı olmak ve sahada olmak” dedi. “Farklı bir noktadan gelip rolde kendinizi rahat hissetmeniz biraz zaman alıyor.”

Dokuzuncu yılında Van Noy, New England, Miami ve Detroit ile zaman geçirdikten sonra Mayıs ayında serbest oyuncu olarak sözleşme imzaladı. Patriots ile iki Super Bowls kazandı.

Pazar günü üçüncü çeyrek çuvalı, Van Noy’un iyileştiği bir Mayfield fumble’ıyla sonuçlandı. Maçın tek cirosu buydu.

Staley, “Rahat olduğunu düşünüyorum,” dedi. “Uzun süre aynı sistemde oynadı. sadece küçük şeyler var [to adjust to]. Futbol onun için futbol ama bence rahatlıyor.”

Chargers’ın Morgan Fox ve Sebastian Joseph-Day tarafından yazılan diğer iki çuvalı da, her ikisi de eski Rams olan ve sezon dışında eklenen oyunculardan geldi.

Chargers sıkı tarafı Gerald Everett (7), üçüncü çeyrekte Rams korner Troy Hill’in önünde bir touchdown pası yakalar.

(Robert Gauthier / Haberler)

Üçüncü çeyrek tank avcısı … nihayet: Chargers, 5. Haftadan bu yana ilk kez üçüncü çeyrekte gol attı. Bu kuraklığı sona erdirmek, ritmi yeniden keşfeden bir hücum için dikkate değer anlardan sadece biriydi.

Staley, “‘Bu şeyi kaydettik ve bu artık bizim sırtımızdan bir nevi’ gibi, onlar için büyük bir asansördü” dedi. “Bence tam bir performansa yol açan şey buydu, üçüncü çeyrek daha da iyi bir dördüncü çeyreğe yol açtı.”

İkinci yarının açılış vuruşunu aldıktan sonra, Chargers 11 oyunda 75 yarda gitti.

Herbert, oyun kurucu gizlice üçüncü ve birini dönüştürdü. Touchdown, altı yarda çizgisinden üçüncü ve üçte geldi, Herbert, Gerald Everett’i vurdu.

Herbert, “Dört çeyrekte de topu oldukça iyi hareket ettirdiğimizi düşündüm,” dedi. “Önümüzde çok güzel şeyler yaptık. Sahada bazı oyunlar yaptık. Genel olarak, bunun harika bir performans olduğunu düşündüm.”

Chargers sıkı uç Donald Parham Jr. (89), Rams güvenliği Taylor Rapp'ın korumasına rağmen bir touchdown pası yakalar.

Chargers sıkı uç Donald Parham Jr. (89), Rams güvenliği Taylor Rapp’ın korumasına rağmen bir touchdown pası yakalar.

(Robert Gauthier / Haberler)

Kayıt için: Austin Ekeler’in 103 resepsiyonu var. Geri koşan yalnızca bir NFL, Christian McCaffrey, bir sezonda daha fazlasını yaptı. McCaffrey, 2019 Carolina Panthers için 116 ve ’18 Panthers için 107 yakalama yaptı. … Herbert, iki sayı atışı ile 92 pas, sekiz acele olmak üzere 100 kariyer golüne ulaştı. İlk üç sezonunda bir oyuncu için en çok kombine gol için Dan Marino ile eşleşti.

Kendi sözleriyle: “Serin. Bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. Gerçekten temiz. görmek gibi.” — Corey Linsley’i Mike Williams’ın tek elle yakalamasına ortalayın