Sean McVay, Cam Akers’ın Rams’la zamanının bittiğini söyledi

lusttforlife

New member
Sean McVay ve Rams, Cam Akers’a geri koşuyorlar, geçen sezon bazı farklılıkları çözmenin bir yolunu buldular.

Bu sezonki iki maçın ardından durum böyle görünmüyor.

Pazartesi günü McVay, genel menajer Les Snead’in Pazar günü Rams’ın 49ers’a yenilmesinden dolayı aktif olmayan dördüncü sınıf profesyoneliyle ilgilenecek bir takas ortağı bulup bulamayacağına bakılmaksızın Akers’ın Rams’la olan zamanının bittiğini belirtti.

Muhabirlerle yapılan video konferans sırasında McVay’e, takas tamamlanmadığı takdirde Akers’ın takıma dönüp dönmeyeceği soruldu.

McVay, “Bu bir fırsat olmayacak” dedi ve ekledi, “Onu hareket ettirme fırsatı beni sevindiriyor ama bu konuda ileri geri gitmeyeceğiz.”

İkinci yılındaki profesyonel Kyren Williams, 49ers’a karşı Akers’ın yerinde başladı ve birçok maçta ikinci kez iki gol attı.

McVay Pazartesi günü Akers ve menajeri David Mulugheta ile iyi diyaloglar kurduğunu söylemeye devam etti.

Bu, Akers’in Pazar günü eski adıyla Twitter olarak bilinen X’teki gönderisiyle örtüşmüyordu.

Akers, “Herkes gibi benim de kafam karıştı, yine de çok mutluyum” diye yazdı.

Akers’ın hikayesi 2022’deki antrenman kampı sırasında başladı. McVay, sezonun başlarında Akers’a daha acil bir şekilde oynaması gerektiğini söyleyerek seslendi. McVay daha sonra Akers’ı birkaç maç için takımdan sürgün etti. Ancak Rams, Akers’ı takas etme girişiminde başarısız olduktan sonra geri döndü ve son üç maçın her birinde 100 metreden fazla koştu.

Hem Akers hem de McVay, offseason sırasında 2022’deki sorunları geride bıraktıklarını söyledi.

Akers sezon açılışına Seattle Seahawks’a karşı başladı ve 27 yarda koştu ve 22 atışta gol atarak 30-13 galibiyet elde etti.

Ancak Akers ve McVay arasındaki sorunlar görünüşe göre geçen hafta yeniden ortaya çıktı.

Ronnie Rivers, Royce Freeman ve çaylak Zach Evans, Rams’ın önümüzdeki Pazartesi gecesi Cincinnati’de Cincinnati Bengals’a karşı oynayacağı maça hazırlanırken artık Williams’ı destekleyecekler.

Pazartesi günü McVay’e Akers’ın Rams’la geçirdiği zamanı nasıl özetleyeceği soruldu.

McVay, “Bu herhangi bir kişiye yönelik bir suçlama değil” dedi. “Ben gerçekten Cam’i çok önemsiyorum ve yaşadığımız zorlu şeylerden bazılarını, ilişkimiz ve açık iletişim yeteneğimiz açısından geldiğimiz noktayı takdir ediyorum, bu yüzden benim için biraz zor karışıklık olduğunu duymak.

“Ama ona en iyisinden başka bir şey diliyorum. Onun çok fazla yeteneği olduğunu düşünüyorum ve buna eklemek istediğim tek şey bu. Ancak bir Ram olarak kariyeri boyunca yaptığı katkılardan dolayı ona minnettarım.”