Van Jefferson neden Rams’ın yeniden inşa edilen kabul birliklerinin anahtarıdır?

lusttforlife

New member
Rams’ın Çarşamba günkü son sezon dışı antrenmanının sonlarında, oyun kurucu Matthew Stafford cebinden çıkıp oyunu uzatırken, alıcı Van Jefferson sağ kenarda koştu.

Jefferson bir defansın arkasına fırladı, ustalıkla uzun bir pası takip etti ve uzun bir tamamlama için topu yakaladı, sahadan çıkarken yaklaşık bir düzine takım arkadaşı ve koçtan yumruk tokuşturma kazandı.

Jefferson, antrenmanı ortada kısa bir touchdown ile bitirdi.

Etkileyici performans, lider olarak görülen bir oyuncuyu, yıldız Cooper Kupp’un arkasındaki 2 numaralı alıcı noktasına geçmek için gözle görülür şekilde canlandırdı.

Aynı zamanda koç Sean McVay’in güvenine de ilham verdi.

McVay, ekibi yaz için dağılmadan önce, “Van’ın neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz,” dedi.

Rams, 25 Temmuz’da UC Irvine’deki eğitim kampına rapor veriyor.

Yeniden bir araya geldiklerinde, 1,8 metrelik, 200 kiloluk Jefferson’ın, Allen Robinson’ın 2021’de yeterince dolduramayacağı bir role geçmesi bekleniyor. onu Pittsburgh Steelers’a gönderen ticaretin bir parçası olarak maaşı.

26 yaşındaki Jefferson, geçen sezonu geride bırakmaya can atıyor.

Şubat 2022’de Rams’ın Cincinnati Bengals’a karşı Super Bowl zaferinden sonra Jefferson dizinden ayrıldı. Antrenman kampına bir hafta kala aynı dizinden ameliyat oldu.

Jefferson altı maç oynadı ve ardından Rams’ın kasvetli 5-12 sezonunda 24 pas – üçü touchdown için – yakalamak için geri döndü.

Rams’ın çaylak alıcısı Puka Nacua, mini kampta bir yakalamanın peşinden koşar. Oyun kitabı hakkındaki bilgisiyle koçları etkiledi.

(Mark J. Terrill / Associated Press)

Jefferson diz sorunları hakkında “Geçen yıl olanlar talihsiz bir şeydi,” dedi, “ama hayatın getirdiği bazı zorluklar da var – size dağıtılan kartları oynamak zorundasınız ve bu, ondan nasıl geri döndüğünüzdür.

“O sakatlıktan sonra sezonun ikinci yarısında geri dönmüş gibi hissettim. Şimdi kendime dönmek için tam bir sezon dışı zamanım var.”

Kupp ve Jefferson, Tutu Atwell, Ben Skowronek, çaylak Puka Nacua, Lance McCutcheon ve kısa süre önce imzalanan gaziler Tyler Johnson ve Demarcus Robinson’ın da yer aldığı bir karşılama ekibinin parçası.

Stafford, “Az oynayan adamlar, çok oynayan adamlar” dedi. “Ama hepsinin daha iyi olmaya ve öğrenmeye aç olduğunu biliyorum, bir oyun kurucu olarak istediğiniz de bu.”

Rams’ın, sezon sonundaki bir omurilik zedelenmesinden kurtulduktan sonra antrenmanlar boyunca keskin olan Stafford için hızlanıp uygun hedefler haline gelmesi için Jefferson ve diğer alıcılara ihtiyacı var.

2021 NFL’de yılın hücum oyuncusu seçilen Kupp, sezon sonu ayak bileği ameliyatından çıkıyor. Yedinci yıl profesyonelinin bu sezon takım rekoru kıran 27,8 milyon dolarlık bir maaş sınırına sahip olması gerekiyordu, ancak durum hakkında bilgisi olan bir kişinin söylediğine göre Rams kısa süre önce sözleşmesini 10 milyon doları serbest bırakacak şekilde yeniden yapılandırdı. Overthecap.com’a göre Kupp, 17.4 milyon dolarlık bir üst sınıra sahip olacak.

Jefferson muhtemelen 2 numara gibi görünüyor, ancak etiketlerle veya bir sözleşme yılında olmakla ilgilenmediğini söyledi.

“Topun size gelmesini istiyorsunuz,” dedi, “ama… Ben sadece takım arkadaşlarımla birlikte orada olmak, neyi kontrol edebileceğimi kontrol etmek ve olabileceğimin en iyisi olmak istiyorum.”

Rams’ın 2021’deki ikinci tur draft seçimi olan Atwell, bir çaylak olarak pas yakalayamadı, ancak geçen sezon bir derin top tehdidi olabileceğini gösterdi.

5-9 ve 165 pound olan Atwell, artık üç alıcı noktasını da oynayabileceğini söyledi.

“Top oynamanın ve herkese neler yapabileceğimi göstermenin zamanı geldi,” dedi.

McVay, geçen sezon Atwell’i daha fazla kullanması gerektiğini söyledi. McVay’e göre üçüncü sınıf profesyoneli, sezon dışı antrenmanlar sırasında “gerçekten parlak bir noktaydı”.

“Geçen yıl çok fazla şipşak oynamanın, biraz güven kazanmanın ve ardından hareket edebilmenin rahatlığını görebilirsiniz,” dedi. “Bu gerçekten değerli olacak.

Skowronek geçen sezon 39 pas yakaladı ve gol atmak için koştu. Ayak yaralanması nedeniyle sezon dışı antrenmanların dışında tutuldu.

Brigham Young’dan beşinci tur draft seçimi olan Nacua, çok yönlülüğü ve oyun kitabına hızlı hakimiyeti ile etkiledi.

Hücum koordinatörü Matt LaFleur, “Hareketler, hizalamalar ve bunun gibi şeylerle onu hiç kandırmıyorum,” dedi ve koçlar genç oyuncuları değerlendirirken, “Bir araya geldiklerinde gözlerine bakın ve ne olduğunu anlayabilirsiniz. yüzen adamlar, yüzmeyenler ve kendisi hakkında kesinlikle sakin bir tavır sergiliyor ve güzel bir şekilde uyum sağlıyor.

Nakua, Kupp’u izleyerek öğrendiğini söyledi.

Nakua, “Biz ona Yol Doktoru diyoruz,” dedi. “O en iyinin en iyisidir.”

McCutcheon, geçen sezon takıma hazırlıksız bir serbest oyuncu olarak katıldı, ancak pas yakalayamadı.

Tampa Bay Buccaneers ve Houston Texans için oynayan Johnson, ikisi touchdown olmak üzere 48 yakalamaya sahip. Robinson, geçen sezon Baltimore Ravens için 48 pas yakalamadan önce altı sezon oynadı ve Kansas City Chiefs ile bir Super Bowl kazandı.

McVay’e alıcıların sezona girmesiyle ilgili endişeleri olup olmadığı soruldu.

“Sanırım bu konuda daha iyi hissediyorum,” dedi ve ekledi, “Arkadaşların hepsi doğru yönde adımlar attı.”