Rams kaldırma yarışması? Aaron Donald, Jared ayetine meydan okumaya hazır

lusttforlife

New member
Çaylak sezonunda Rams Edge Rusher Jared Verse, kendisini NFL'nin en gürültülü oyuncularından biri olarak kurdu – ve Ala eski Rams yıldızı Aaron Donald ile hesaba katılması gereken bir güç.

Bu nedenle, yılın NFL savunma çaylakı olan ayetin, gelecekteki bir Famer ve efsanevi eğitim Maven salonu Donald'a bir egzersiz düellosuna meydan okuduğu gibi, şaka yapmadığı takdirde çırpıcı bir şekilde ses çıkarması şaşırtıcı olmamalıdır.

“Adam Schefter Podcast” de bir görünüm sırasında, Ayet'e offseason sırasında Donald ile çalışıp çalışamayacağı soruldu.

“Hayır, bunu istemiyor,” dedi ayet. “Bunun için hazır değil.”

Ayet durmadı.

“O küçük 500 tezgah vardı. Bunun için hazır değil,” dedi ayet. “Hey, kilo vereceğim. Kilo taşıyacağım.”

Yani Donald şu anda sana ayak uyduramıyor mu? Schefter sordu.

“Hey, bir egzersize hazırsa,” dedi ayet. “Dostum, küçük Instagram gönderilerini, bankları, dambıl banklarını göreceğim. Hey, hazır olduğunda beni alabilir.”

Donald, sosyal medyada bir videoda şakacı bir şekilde cevap verdi.

Jared Verse Aaron Donald'a onunla çalışmaya meydan okuduktan sonra (“Buna hazır değil”) Donald, onu “yaşlı adam emeklilik antrenmanından” koymaya davet ederek cevap veriyor.

😂
💀

(AD'nin IG hikayesi aracılığıyla) pic.twitter.com/j7gfv9lfol

– Stu Jackson (@stujrams) 4 Haziran 2025
“Birisi sözü verdi,” dedi Donald. “Seni arıyorum, ayet. Seni arıyorum. Eve gel. Sadece konuşmak istiyorum. Sadece konuşmak istiyorum, hepsi bu.

“Çok fazla bir şey yok, büyük köpek. İşte bu. Biraz konuşma. Biraz ağırlık koy. Biraz kardiyo yapın. Bilirsiniz, yaşlı adam emeklilik antrenmanı. Seni ne yapabileceğini görelim. Sadece konuşmak istiyorum. Hadi, sadece konuşmak istiyorum.”