Rams'ın Derion Kendrick'i olası ACL yırtığı açısından muayene edildi

lusttforlife

New member
Rams'ın defans hattında önemli bir değişiklik yapan takım erken bir mağlubiyet yaşayabilirdi.

Perşembe günü kamuoyuna açıklama yapma yetkisi olmayan ancak konuyla ilgili bilgi sahibi bir kişinin yaptığı açıklamaya göre, rotasyonda oynaması beklenen Kornerbek Derion Kendrick, Rams'ın ilk antrenman kampı antrenmanı sırasında dizinden sakatlandı ve ön çapraz bağlarının yırtılmış olma ihtimaline karşı muayene ediliyor.

Kendrick, Loyola Marymount'ta tam takım antrenmanı sırasında bir alıcıyı takip ederken garip bir şekilde döndüğünde Çarşamba günü yaralandı.

23 yaşındaki Kendrick, geçen sezon 12 maçta ilk 11'de yer aldı ve bir pas kesti. Ancak Rams'in serbest oyuncular Darious Williams ve Tre'Davious White ile sözleşme imzalamasıyla ilkbaharda ilk 11'de yer alma statüsü sona erdi.

Williams, Rams'ın Super Bowl LVI'daki zafer koşusunda önemli bir oyuncuydu. Rams ile yeniden sözleşme imzalamadan önce iki sezon Jacksonville Jaguars'ta oynadı.

White, Buffalo Bills'te yedi sezon oynadı ve 2019'da ilk takım All-Pro seçildi. 2023 Aşil tendonu ameliyatından yeni çıktı, ancak Çarşamba günü tam katılımcıydı.

Raheem Morris'in yerine savunma koordinatörü olarak göreve gelen Chris Shula'nın yönetimindeki savunmanın diğer köşe beklerinden biri de Cobie Durant ve Tre Tomlinson.

Rams, yıldız savunma oyuncusu Aaron Donald'ın emekliliğine uyum sağlamaya çalışıyor.

Savunma hattındaki liderlik boşluğunu doldurması beklenen ikinci yıl profesyoneli Kobie Turner, antrenör Sean McVay'in söylediğine göre kasık sorunu nedeniyle Çarşamba günü antrenmana çıkmadı.