Tyler Higbee'nin hikayeleri sıkı uç Colby Parkinson'ı Rams'a çekti

lusttforlife

New member
Seattle Seahawks'ta geçirdiği dört sezon boyunca, sıkı uç oyuncusu Colby Parkinson, Rams hücumunu uzaktan izledi.

Koç Sean McVay'in yenilikçi planlarını gördü. Birkaç offseason boyunca birlikte çalıştığı sıkı uç Tyler Higbee'nin başarılı olduğunu gözlemledi.

Parkinson serbest oyuncu olduğunda, Rams, Simi Valley yerlisi ve eski Westlake Village Oaks Christian Lisesi oyuncusu için doğal bir varış noktasıydı.

Parkinson, Loyola Marymount'ta yaptığı koşunun ardından Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır hayranlık duyduğum şeyi içeriden dışarıya doğru görmek gerçekten harika,” dedi. “Çalışma ahlakını, Sean'ın işleri nasıl yürüttüğünü görmek – inanılmaz ve burada olmak bir lütuf.”

Sekiz yıllık tecrübeli oyuncu Higbee, geçen sezon Detroit'te oynanan wild card playoff yenilgisinde yaşadığı diz sakatlığından kurtuluyor. Toplantılarda hazır bulunuyor ve kenarda yardımcı oluyor, ancak antrenman yapmıyor ve sezon ortasına veya sonuna kadar geri dönmesi beklenmiyor.

Bu durum, 2023'te beklenenden daha iyi bir 10-7 rekoruyla sezonu tamamlayan Rams takımı için sıkı bir uç oyuncuyu imzalamayı veya draft etmeyi bir öncelik haline getirdi.

Parkinson, son iki sezonda 25 pas yakaladı, bunlardan ikisi gol oldu.

Parkinson, serbest oyuncu ortamını incelerken Rams'a göz attı ve Higbee'nin geçmişte Rams'ın ortamı hakkında söylediklerine dikkat çekti.

“Onu oldukça iyi tanımıştım ve Rams'e ve işleri nasıl yürüttüklerine dair görüşlerini duymuştum,” dedi Parkinson. “Bu yüzden bu konudaki duruşunu biliyordum ve çok olumluydu, bu yüzden kesinlikle yardımcı oldu.”

Overthecap.com'a göre Parkinson, Rams ile 15,5 milyon dolar garantili üç yıllık bir sözleşme imzaladı.

Higbee'nin kenarda kalmasıyla birlikte 25 yaşındaki Parkinson, geçen sezon Rams hücumunda deneyim kazanan ikinci yıl profesyoneli Davis Allen ve dördüncü yıl profesyoneli Hunter Long'un da içinde bulunduğu pozisyon grubundaki en deneyimli oyuncu oldu.

Allen 10 pas yakaladı, biri gol oldu. Long dört maçta bir resepsiyona sahip değildi.

Parkinson, “Hepimizin kendimizden beklentileri çok yüksek,” dedi. “Hiçbirimiz sadece koşu oyunu, pas oyunu oynayan adamlar değiliz. Bu yüzden bunun birbirimizi zorlamaya ve birbirimize yardım etmeye elverişli olduğunu düşünüyorum.”

Sezon dışı antrenmanlar sırasında Parkinson, Rams'in hücumuna uyum sağladı ve organize takım faaliyetlerinde becerilerini gösterdi. Antrenman kampının ilk birkaç antrenmanında etkilemeye devam etti.

Ancak bu hafta, Rams koçlarının 1,98 metre boyunda ve 120 kilo ağırlığındaki Parkinson'ı koruyucu ekipmanlarla ilk kez izleme fırsatı buldukları hafta oldu.

Hücum koordinatörü Mike LaFleur Çarşamba günü “En iyi iki gününü geçirdi,” dedi. “Uzun, güçlü ve sağlam bir birey. … İyi boyutlarda bir adam ve harika bir atletizme sahip. Bu kenarları idare edebilir.”

Parkinson, pas ve koşu durumlarında başarılı olabilen “üç yönlü” bir sıkı uç olabileceğini göstermek konusunda kararlı.

Seattle'da oyun kurucular Russell Wilson ve Geno Smith ile oynadı. Şimdi 16. yıl profesyoneli olan Matthew Stafford'dan pas yakalıyor.

“Oyun bilgisi inanılmaz,” dedi Parkinson. “Ve onun etrafında olabilmek beni daha iyi bir oyuncu ve oyunun daha iyi bir öğrencisi yapıyor.”

Vesaire.

Başlangıç sol bek Jonah Jackson, Salı günü geçirdiği omuz sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmadı. Çarşamba günü muhabirlerle görüşmesi planlanmayan McVay'in Perşembe günü durumu ele alması bekleniyor. … Başlangıç sol mücadelecisi Alaric Jackson, Pazartesi günü geçirdiği ayak bileği sakatlığı nedeniyle kenarda kalmaya devam ediyor. … Sağ mücadeleci Rob Havenstein ve alıcı Cooper Kupp'a dinlenme günleri verildi. … Rams Perşembe günü antrenman yapacak ve Cuma günü izinli olacak.